Ostrovit Vitamin D3 1000 + K2 90 tabs

SKU
OvViD310K290t

OstroVit Vitamiin D3 1000 IU + K2 on kvaliteetne toidulisand, mis on D3-vitamiini ja K2-vitamiini MK-7 allikas, mis on selle ühendi kõige paremini omastatav vorm inimkehas. See on kergesti neelatavate tablettidena saadaval olev preparaat, mis on loodud inimestele, kes soovivad oma igapäevast toitumist väärtuslike koostisosadega täiendada.

OstroVit Vitamiin D3 1000 IU + K2 - väärtuslik mikroelementide allikas
D3-vitamiin, tuntud ka kui kolekaltsiferool, on steroid, orgaaniline keemiline ühend, mis kuulub rasvlahustuvate vitamiinide rühma. Seega on koostisosa assimilatsioon tihedalt seotud rasvade olemasoluga igapäevases toidus. D3-vitamiini säilitatakse peamiselt rasvkoes ja maksas. Ühendit saab organismi viia koos toiduga (ainet leidub rasvases merekalas), aga ka nahasünteesi teel.

K2-vitamiin, mida nimetatakse menakinooniks, on orgaaniline keemiline ühend, mis on klassifitseeritud rasvlahustuvateks vitamiinideks. K2-vitamiin ladestub inimkehas peamiselt maksas. Seda võivad toota seedesüsteemis esinevad bakterid, mis viiakse organismi koos toiduga (seda võib leida nii taimsetes kui loomsetes saadustes), aga ka toidulisandite kujul. Preparaadis OstroVit kasutatav vitamiin K2 MK-7 on inimorganismi kõige paremini omastatav ühendivorm, millel on positiivne mõju toidulisandi imendumisele. Lisaks sisaldab toode ka D3-vitamiini, mis toimib sünergiliselt K2-vitamiiniga.

OstroVit Vitamin D3 1000 IU + K2 koostisainete omadused:
D-vitamiin aitab säilitada terveid luid ja hambaid ning lihaste nõuetekohast toimimist. Lisaks toetab see immuunsüsteemi nõuetekohast toimimist. Ühend aitab ka kaltsiumi ja fosfori õigel imendumisel ja kasutamisel ning toetab õige kaltsiumitaseme säilitamist veres. Aine osaleb ka rakkude jagunemise protsessis.

K-vitamiin seevastu aitab kaasa õigele vere hüübimisele ja aitab säilitada terveid luid.

7,90 €
Laos

Soovitatav kasutus
Võtke 1 portsjon (1 tablett) päevas.

Koostisained
Mahuaine: mikrokristalne tselluloos; tärklis, kolekaltsiferool (vit. D), menakinoon-7 MK-7 (vit. K) Bacillus subtilis nattost, paakumisvastased ained: rasvhapete magneesiumisoolad, ränidioksiid.

Toode võib sisaldada piima (sh laktoosi), sojaube, maapähkleid, muid pähkleid, seesamiseemneid, gluteeni sisaldavaid teravilju, mune, vähilaadseid, kala.

Toimeained portsjoni kohta % RI*
D-vitamiin 25 µg / 1000 RÜ 500%
K-vitamiin 50 μg 67%
*RI – võrdluskogus

Lisainfo
BrändOstroVit
Write Your Own Review
Arvustatav toode:Ostrovit Vitamin D3 1000 + K2 90 tabs

Tegemist on toidulisandiga!

Soovitatavat ööpäevast annust ei tohi ületada.

Oluline on toituda mitmekülgselt ja tasakaalustatult ning harrastada tervisliku eluviisi.

Toidulisandit ei tohi kasutada mitmekesise toitumise asendajana

Hoida laste eest varjatud ja kättesaamatus kohas.

Hoida toatemperatuuril valguse eest kaitstult.

Parim enne kuupäev on märgitud pakendile.

Rohkem OstroVit tooted