Ostrovit Vitamin D3 1000 IU 90 tabs

SKU
OvViD310IU90t

OstroVit Vitamin D3 1000 IU on kvaliteetne toidulisand, mis on D3-vitamiini allikas. See on kergesti neelatavate tablettidena saadaval olev preparaat, mis on loodud inimestele, kes soovivad täiendada oma igapäevast toitumist väärtusliku mikroelemendiga.

OstroVit Vitamiin D3 1000 RÜ – väärtuslik mikroelementide allikas
D3-vitamiin tuntud ka kui kolekaltsiferool, on steroid orgaaniline keemiline ühend, mis kuulub rasvlahustuvate vitamiinide rühma. Seega on koostisosa assimilatsioon tihedalt seotud rasvade olemasoluga igapäevases toidus. D3-vitamiini säilitatakse peamiselt rasvkoes ja maksas. Ühendit saab organismi viia koos toiduga (ainet leidub õlises merekalas), aga ka nahasünteesi teel.

OstroVit Vitamin D3 1000 RÜ koostisainete omadused:
Tootes sisalduv D-vitamiin aitab säilitada terveid luid ja hambaid ning lihaste nõuetekohast funktsioneerimist. Lisaks toetab see immuunsüsteemi nõuetekohast toimimist. Ühend aitab ka kaltsiumi ja fosfori õigel imendumisel ja kasutamisel ning kaltsiumi õige taseme säilitamisel veres. Aine osaleb ka rakkude jagunemise protsessis.

6,90 €
Laos

Soovitatav kasutus
Võtke 1 portsjon (1 tablett) päevas.

Koostisained
Mahuaine: mikrokristalne tselluloos; tärklis, kolekaltsiferool (vitamiin D), paakumisvastased ained: rasvhapete magneesiumisoolad, ränidioksiid.

Toode võib sisaldada piima (sh laktoosi), sojaube, maapähkleid, muid pähkleid, seesamiseemneid, gluteeni sisaldavaid teravilju, mune, vähilaadseid, kala.

Toimeained portsjoni kohta % RI*
D-vitamiin 25 µg / 1000 RÜ 500%
*RI – võrdluskogus

Lisainfo
BrändOstroVit
Write Your Own Review
Arvustatav toode:Ostrovit Vitamin D3 1000 IU 90 tabs

Tegemist on toidulisandiga!

Soovitatavat ööpäevast annust ei tohi ületada.

Oluline on toituda mitmekülgselt ja tasakaalustatult ning harrastada tervisliku eluviisi.

Toidulisandit ei tohi kasutada mitmekesise toitumise asendajana

Hoida laste eest varjatud ja kättesaamatus kohas.

Hoida toatemperatuuril valguse eest kaitstult.

Parim enne kuupäev on märgitud pakendile.