Ostrovit Gainer 3000 g Miami Vibes

SKU
OvGai30gMiVib

OstroVit Gainer on süsivesikute-valku kombinatsioon, mis on ka väärtuslike aktiivsete koostisosade nagu tauriin ja kreatiini allikas. See on toidulisand, millel on unikaalne Miami Vibes maitse, saadaval pulbri kujul, loodud sportlastele ja inimestele, kes teevad intensiivseid füüsilisi pingutusi.

OstroVit Gainer Miami Vibes - süsivesikute ja valgu segu maitsva Miami vibes maitsega

OstroVit Gainer Miami Vibes on toidulisand, mis ühes portsjonis annab kehale kuni 76 g süsivesikuid ja 17 g valku, mis aitab kaasa lihasmassi kasvule ja aitab säilitada lihasmassi ning toetab tervislike luude säilitamist. See on preparaat, mis sisaldab ka väärtuslikke toimeaineid - tootes leidub tauriini ja kreatiini monohüdraati.

Tauriin on orgaaniline keemiline ühend, mis on mittevalguline aminohape. See on aine, mida saab kehas toota väävliaminohapetest, kuid selle endogeenne süntees ei ole piisav, et rahuldada keha vajadusi. Seetõttu võib tauriini kehasse viia igapäevase dieedi abil - ühendit leidub kalas, mereandides, kuivatatud merevetes või lihas jm ning ka toidulisandite kujul.

Kreatiin on keemiline ühend, mis esineb loomulikult inimkehas. Ainet tarnitakse kehasse ka igapäevase toiduga - kreatiini leidub loomset päritolu toodetes, sealhulgas lihas, kalas ja munades, samuti toidulisandite kujul. OstroVit preparaadis kasutatakse kreatiini monohüdraati, st kreatiini molekuli ühendamist veemolekuliga üheks molekuliks - kuna kreatiin on hüdrofiilne ühend, ühendub see kergesti veega ja moodustab seega aine, mis eristub suurepärase imendumisega. Kreatiini monohüdraat on struktuurilt kõige lihtsam kreatiini vorm ja see on ka kõige populaarsem ühend sportlaste seas.

34,90 €
Laos

Soovitatav kasutamine: Segage toote üks portsjon 100 g (6 mõõtlusikatäit) 200-250 ml veega või piimaga. Sõltuvalt teie vajadustest võtke iga päev 1-2 portsjonit.

Koostisosad: Maltodekstriin, dekstroos, vadakuvalgu kontsentraat piimast [sisaldab letsitiine (1); soja letsitiine (2)], piimavalgu pulber, kreatiinmonohüdraat, munavalge pulber, emulgaator: letsitiinid; peedimahla kontsentraadi pulber, paksendajad: ksantaankummi, akaatsiakummi; tauriin, happesuse regulaator: sidrunhape; maitseained, magusained: sukraloos, asesulfaam K.

Toidulisand pulbri kujul. Magusainetega. Sõltuvalt toote maitsest näete koostisainete juures sümbolitega (1-2) aegumiskuupäeva läheduses kasutatud koostisaineid.

Toode võib sisaldada sojaoa, maapähklite, teiste pähklite, seesamiseemnete, gluteeni sisaldavate teraviljade, koorikloomade ja kalade jälgi.

Lisainfo
BrändOstroVit
Toote vormpulber
Serveerimise kogus30
MaitseMiami vibes
Write Your Own Review
Arvustatav toode:Ostrovit Gainer 3000 g Miami Vibes

Tegemist on toidulisandiga!

Soovitatavat ööpäevast annust ei tohi ületada.

Oluline on toituda mitmekülgselt ja tasakaalustatult ning harrastada tervisliku eluviisi.

Toidulisandit ei tohi kasutada mitmekesise toitumise asendajana

Hoida laste eest varjatud ja kättesaamatus kohas.

Hoida toatemperatuuril valguse eest kaitstult.

Parim enne kuupäev on märgitud pakendile.

Rohkem OstroVit tooted