Ostrovit KEEZA Sleep Aid 300 g

SKU
OvKESlAi30g

OSTROVIT KEEZA SLEEP AID 300 G on toidulisand, mida kasutatakse une kvaliteedi parandamiseks ja uneabi pakkumiseks. "Keeza" võib olla brändi või tootja nimi ning "Sleep Aid" viitab sellele, et see toidulisand on mõeldud abistama und.
Toidulisandite koostis võib erineda, kuid see võib sisaldada erinevaid looduslikke ühendeid ja taimseid ekstrakte, mis on tuntud nende rahustavate ja lõõgastavate omaduste poolest, näiteks palderjan, sidrunmeliss, humal, lavendel ja magneesium.
Need koostisosad võivad aidata lõdvestada närvisüsteemi, vähendada ärevust ning soodustada rahulikku ja sügavat und. Lisaks võib see toode sisaldada ka teisi toimeaineid, mis aitavad kehal paremini valmistuda magamiseks ja parandada une kvaliteeti.
OstroVit KEEZA Sleep Aid on kaheteistkümnest toimeainest koosnev komplekt - vitamiinid, mineraalid, aminohapped, happed ja taimeekstraktid mugavas pulbrilises vormis vees lahustamiseks. See on veel üks KEEZA sarja täiendus, mis on pühendatud kõigile füüsiliselt aktiivsetele inimestele, kes hoolivad igapäevasest taastumis- ja puhkeprotsessi toetamisest. 
Magneesium - mineraal, mis toetab muuhulgas närvisüsteemi nõuetekohast talitlust ja õigete psühholoogiliste funktsioonide säilimist. Lisaks osaleb see meie lihaste õiges töös, elektrolüütide tasakaalu säilitamises ja õiges energiavahetuses. Aitab oluliselt kaasa väsimus- ja väsimustunde vähendamisele.
L-arginiin - on orgaaniline keemiline ühend asendamatute aminohapete rühmast. Aktiveerides otseselt lämmastikoksiidi, parandab see verevoolu. See on antioksüdant.
L-glutamiin - on orgaaniline keemiline ühend endogeensete aminohapete rühmast. Toetab taastumisprotsesse pärast raskeid treeninguid.
Gamma-aminovõihape - mõjutab närvisüsteemi tööd - mõjub rahustavalt, toetab uinumisprotsessi ja põhjustab lihaste lõdvestamist.
D-asparagiinhape - toetab treeningjärgset taastumist une ajal.
L-lüsiin HCL - toetab kudede taastamist, rasvade ainevahetust ja kaltsiumi imendumist. Võib parandada keskendumisvõimet ja une kvaliteeti.
L-trüptofaan - stimuleerib närvisüsteemi tegutsema. Võib avaldada soodsat mõju meeleolule ja und reguleerivale toimele.
Melissi lehtede ekstrakt - tuntud oma rahustavate omaduste poolest.
Humalakäbide ekstrakt - soovitatav uinumisprobleemide korral.
Tsink - aitab kaitsta meie rakke oksüdatiivse stressi eest. Lisaks toetab see normaalse kognitiivse funktsiooni säilitamist ning mängib olulist rolli normaalse viljakuse ja reproduktiivfunktsiooni säilitamisel. Samuti aitab see säilitada õiget testosterooni taset veres.
Vitamiin B6 - Toetab närvisüsteemi nõuetekohast toimimist ja õigete psühholoogiliste funktsioonide säilitamist. Aitab kaasa hormonaalse aktiivsuse reguleerimisele. Lisaks osaleb see õiges energiavahetuses.
Melatoniin - mõjutab ööpäevarütmi reguleerivat toimet - aitab vähendada uinumiseks kuluvat aega.
 

16,90 €
Laos

Miks tasub tervisliku une eest hoolitseda?
Igaühe igapäevane tsükkel on muutumatult 24 tundi – see aeg jaguneb eelkõige selleks, mille käigus me kõikvõimalikke tegevusi ette võtame, ja selleks, mille käigus peaksime andma kehale võimaluse puhata ja taastuda. Tasakaalu säilitamine selles osas on ülimalt oluline – just tänu nii füüsiliseks kui vaimseks puhkuseks eraldatud ajale on meie keha võimeline taastuma ja korralikult toimima. Iga päev õigesti planeeritud puhkus koos toitva toitumisega, mis sisaldab olulisi toitaineid ja mikrotoitaineid, annab meile võimaluse võtta vastu rohkem väljakutseid. OstroVit KEEZA Sleep Aid abil saate oma igapäevast dieeti täiendada:

OSTROVIT KEEZA SLEEP AID 300 G sobib kasutamiseks mitmetele inimestele, eriti neile, kes kannatavad unega seotud probleemide all või kogevad raskusi uinumise või une kvaliteediga. Siia hulka võivad kuuluda:
1.    Uneprobleemidega inimesed: Need, kes kannatavad unetuse, rahutu une või muude unehäirete all ning otsivad looduslikku võimalust parema une saavutamiseks.
2.    Stressi all kannatavad inimesed: Inimesed, kes kogevad stressi või ärevust, mis võib mõjutada nende võimet lõõgastuda ja magama jääda.
3.    Inimesed, kellel on ebaregulaarne unerütm: Näiteks need, kellel on vahetustega töögraafik või kellel on muud elustiili tegurid, mis võivad mõjutada nende unekvaliteeti.
4.    Vanemad täiskasvanud: Need, kellel võib olla vanusega seotud unehäireid või kes soovivad toetada oma loomuliku unetsüklit.
5.    Reisijad: Eriti need, kes kannatavad ajavööndite vahetamisest tingitud unehäirete all või kes reisivad sageli.

OSTROVIT KEEZA SLEEP AID 300 G kasutamine võib varieeruda sõltuvalt tootja soovitustest ja individuaalsetest vajadustest. Siin on üldised juhised selle toote tarbimiseks:
1.    Annustamine: Järgige tootja poolt antud annustamisjuhiseid. Tavaliselt soovitatakse segada üks kuni kaks teelusikatäit (umbes 5-10 grammi) pulbrit klaasi veega ja tarbida enne magamaminekut.
2.    Segamine: Lisage soovitud kogus pulbrit klaasi sooja veega ja segage hoolikalt, kuni pulber on vees lahustunud.
3.    Ajastamine: Võtke segu enne magamaminekut vastavalt soovitustele. Oluline on jälgida, et võtaksite segu piisavalt vara enne magamaminekut, et anda kehale aega lõõgastuda ja unega paremini kohaneda.
 

Lisainfo
BrändOstroVit
Toote vormpulber
Write Your Own Review
Arvustatav toode:Ostrovit KEEZA Sleep Aid 300 g

Tegemist on toidulisandiga!

Soovitatavat ööpäevast annust ei tohi ületada.

Oluline on toituda mitmekülgselt ja tasakaalustatult ning harrastada tervisliku eluviisi.

Toidulisandit ei tohi kasutada mitmekesise toitumise asendajana

Hoida laste eest varjatud ja kättesaamatus kohas.

Hoida toatemperatuuril valguse eest kaitstult.

Parim enne kuupäev on märgitud pakendile.

Rohkem OstroVit tooted