Ostrovit L-Carnitine 5000 shot 100 ml

SKU
OvLCar50s10ml

OstroVit L-Carnitine 5000 Shot 100 ml on mitme puuvilja maitsega toidulisand, mis sisaldab suures annuses L-karnitiini. See on pühendatud füüsiliselt aktiivsetele inimestele, kes soovivad hoolitseda oma ainevahetuse eest ja toetada igakülgselt kaalulangetamise protsessi. Seega, kui teil on vaja oma igapäevast dieeti L-karnitiiniga täiendada, sirutage käega mugavas pudelis OstroVit L-Carnitine 5000 Shot 100 ml - saate seda kõikjale kaasa võtta ja tarbida millal soovite!

L-karnitiin – on orgaaniline keemiline ühend aminohapete rühmast, mis esineb meie kehas looduslikult. See on aine, mis aitab kaasa rasvkoe põletamisele, võib tõsta treeningvastupidavust ja kiirendada treeningjärgset taastumist. Seetõttu sobib see kõigile neile, kes treenivad regulaarselt ja soovivad samal ajal säilitada saledat figuuri. L-karnitiini poolt transporditavad rasvhapped oksüdeeritakse mitokondrites – raku energiakeskustes. L-karnitiini võtmisel on tunda energia tõusu. Samuti võib see aidata vältida rasva kogunemist ja aeglustada väsimuse mõju treeningu ajal. See on olnud kaalulangetusdieetides hinnatud aminohape juba aastaid.

1,90 €
Laos

Soovitatav kasutus

Tarbida 1⁄2 pudelit (50 ml – 10 teelusikatäit) päevas. Ärge tarbige rohkem kui 1 portsjon päevas. See toode on mõeldud täiskasvanutele. Enne tarbimist loksutada. Pärast avamist hoida külmkapis, tarbida 48 tunni jooksul.

Koostisosad: Vesi, L-karnitiin, õunamahl õunamahla kontsentraadist 20%, happesuse regulaator: sidrunhape; magusained: sukraloos, atsesulfaam K; säilitusained: kaaliumsorbaat, naatriumbensoaat; maitse. Toode võib sisaldada piima (sh laktoosi), sojat, maapähkleid, muid pähkleid, seesamiseemneid, gluteeni sisaldavaid teravilju, mune, vähilaadseid, kala.

Aktiivsed koostisosadPortsjoni kohta
L-karnitiin2500 mg
Lisainfo
BrändOstroVit
Toote vormjook
Serveerimise kogus2
Write Your Own Review
Arvustatav toode:Ostrovit L-Carnitine 5000 shot 100 ml

Tegemist on toidulisandiga!

Soovitatavat ööpäevast annust ei tohi ületada.

Oluline on toituda mitmekülgselt ja tasakaalustatult ning harrastada tervisliku eluviisi.

Toidulisandit ei tohi kasutada mitmekesise toitumise asendajana

Hoida laste eest varjatud ja kättesaamatus kohas.

Hoida toatemperatuuril valguse eest kaitstult.

Parim enne kuupäev on märgitud pakendile.