Ostrovit White Chocolate sauce 300 g

SKU
OvWhiChsa30g

OstroVit valge šokolaadikaste on maitsev, suus sulav kaste, mis ei sisalda lisatud suhkrut. Üks portsjon toodet annab kehale vaid 1 kcal, mis teeb sellest kastmest erakordse ja maitsva alternatiivi kõrge energiasisaldusega toodetele sellel rühmal. See on suurepärane lisand magustoitudele, pannkookidele, dieetkookidele ja magusatele näksidele, mis annab toidule valge šokolaadi aroomi ja samal ajal ei lisandi kehale tarbetuid kaloreid!

Valge šokolaad on magustoit, mis põhineb kakaovõil ega sisalda kakaopulbrit. Erinevalt klassikalisest tumedast šokolaadist eristub see heleda värvuse poolest, mis ei mõjuta selle maitset - Valge šokolaad on samuti väga populaarne ja tuntud kõigi magusatoodete armastajate hulgas. Siiski on see oluline kalorite, rasva ja monosahhariidide allikas… Õnneks tuleb appi OstroVit'i valge šokolaadi maitsega kaste - madala energiasisaldusega kate, mis on suurepärane alternatiiv klassikalistele kõrge kalorsusega šokolaaditoodetele. See on toode, mis ei sisalda rasva ega lisatud suhkrut. See on magus kaste, mille portsjon annab kehale vaid 1 kcal!

OstroVit'i valge šokolaadi maitsega kaste on ideaalne pakkumine inimestele, kes järgivad dieedipiiranguid. See on ka originaalne lahendus teadlikele maiasmokkadele. See on toode, mis maitseb suurepäraselt lisandina pannkookidele või dieetküpsetistele. Valge šokolaadikaste rõhutab suurepäraselt jäätise või magustoitude aroomi. See on suurepärane viis rahuldada soovi "natukese" järele, ilma et kehale lisanduks ebavajalikke kaloreid.

3,50 €
Laost otsas

Koostisosad: Vesi, piimhappebakteritega kääritatud piimapulber, bambuskiud, paksendaja: ksantaankummi; maitseaine, happesuse regulaator: piimhape; säilitusaine: naatriumbensoaat; sool, magusaine: sukraloos; värvaine: karoteenid.

Magusainega.

Toode võib sisaldada sojaoad, maapähkleid, teisi pähkleid, seesamiseemneid, gluteeni sisaldavaid teravilju, mune, koorikloomi ja kalu.

Lisainfo
BrändOstroVit
Toote vormkaste
MaitseValge šokolaad
Write Your Own Review
Arvustatav toode:Ostrovit White Chocolate sauce 300 g

Tegemist on toidulisandiga!

Soovitatavat ööpäevast annust ei tohi ületada.

Oluline on toituda mitmekülgselt ja tasakaalustatult ning harrastada tervisliku eluviisi.

Toidulisandit ei tohi kasutada mitmekesise toitumise asendajana

Hoida laste eest varjatud ja kättesaamatus kohas.

Hoida toatemperatuuril valguse eest kaitstult.

Parim enne kuupäev on märgitud pakendile.

Rohkem OstroVit tooted