OstroVit šokolaadi- ja sarapuupähklimaitseline kaste 300g

SKU
OVChHaFlSa300g

OstroVit Chocolate & Hazelnut Flavored Sauce on maitsev suhkruvaba šokolaadi- ja sarapuupähklimaitseline kaste! Toode on ideaalne lisand magustoitudele, pannkookidele, pirukatele ja madala rasvasisaldusega suupistetele ning inimestele, kes soovivad vähendada igapäevast kalorite tarbimist. Kas otsite magustoidu ja magustoidu lisandit, mis ei tee teid paksuks? Või oled ehk süsivesikuvaesel dieedil ja igatsed magusat? Proovige meie uusimaid suhkruvabu kastmeid. Valige oma lemmikmaitse ja nautige seda piiranguteta. Üks portsjon kastmest esindab ainult 1 kilokalorit!

Omadused

OstroViti suhkruvabad kastmed on ideaalne pakkumine kõigile neile, kes armastavad magusat, kuid soovivad end vormis hoida. Need toimivad hästi inimestel, kes püüavad saleneda, sest nad ei takista igapäevast toitumist. Kastmed on madala kütteväärtusega, nii et võite neid vabalt kasutada piiramatult.

Toote peamised omadused:

  • RIKKALINE MAITSE – Meie suhkruvabad kastmed pakuvad teie maitsemeeltele tõelist naudingut. Kuigi kaste on suhkruvaba, on selle maitse intensiivne ja rikkalik. Toode vastab kindlasti teie nõudmistele!
  • VÄIKE KALORIDE ARV – Salenedes ei pea te ilmtingimata ebameeldivaid ohvreid tooma. Tänu meie kastmetele saate maiustusi nautida ilma kalorite pärast. Jäta oma südametunnistuse piinadega hüvasti ja ära piira end enam!
  • KIUDU ALLIKAS – Kastmed sisaldavad rikkalikult vegan 100% looduslikku bambuskiudu, millel on neutraalne maitse ja aroom. Kiudained muudavad teie kastme konsistentsi täiuslikuks ja muudavad teid varem täis.
  • MUGAV PAKEND – Käepärane kastmepudel võimaldab toote täpset doseerimist. Pakend võtab vähe ruumi, nii et saate seda hoida külmiku uste peal. Enne iga kasutamist loksutage!
3,50 €
Laos
Toitumisalased faktidportsjoni kohta100 g kohta
Energia3 kJ / 1 kcal53 kJ / 13 kcal
Rasvad0 g0,5 g
- millest küllastunud rasvhapped0 g0,3 g
Süsivesikud0 g8,7 g
- millest suhkrud0 g0 g
- millest mitmehüdroksüülsed alkoholid (polüoolid)0 g8,4 g
Fiber0 g2,6 g
Valk0 g0,5 g
soola0,01 g0,11 g
Lisainfo
BrändOstroVit
Toote vormkaste
Write Your Own Review
Arvustatav toode:OstroVit šokolaadi- ja sarapuupähklimaitseline kaste 300g

Tegemist on toidulisandiga!

Soovitatavat ööpäevast annust ei tohi ületada.

Oluline on toituda mitmekülgselt ja tasakaalustatult ning harrastada tervisliku eluviisi.

Toidulisandit ei tohi kasutada mitmekesise toitumise asendajana

Hoida laste eest varjatud ja kättesaamatus kohas.

Hoida toatemperatuuril valguse eest kaitstult.

Parim enne kuupäev on märgitud pakendile.

Rohkem OstroVit tooted