OstroVit Kaltsium, Kvertsetiin Ja Tsink, Kihisevad 20 Tabletid

SKU
OVCalQuZnc20

OstroVit Calcium & Quercetin & Zinc- on toidulisand kihisevate tablettide kujul, mis on kolmest erinevast toimeainest koosnev komplekt. Toode on loodud inimestele, kes soovivad oma dieeti täiendada kaltsiumi, kvertsetiini ja tsingiga ning kellele ei meeldi toidulisandid suukaudsete tablettidena. Lihtsalt lahustage tablett vees ja võtke valmis vedelik maitsva apelsinimaitsega.
Kaltsium. Meie toidus olev hädavajalik mikroelement, mida on muuhulgas vaja tervete luude ja hammaste säilitamiseks, aitab kaasa lihaste korralikule talitlusele ja neurotransmissioonile, kuid osaleb eelkõige rakkude jagunemise ja spetsialiseerumise protsessis.
Kvertsetiin. See on üks tuntumaid fütokemikaale ja täpsemalt bioflavonoide, mida leidub eeskätt puu- ja juurviljades, aga ka ürtides ja lehtedes, mis on tavaliselt toidulisandite peamiseks ekstraktide allikaks. See on tugev antioksüdant – toimib vabade radikaalide neutraliseerijana.
Tsink.Teine oluline mikroelement, mis aitab säilitada õiget süsivesikute ja makrotoitainete ainevahetust, säilitada õiget happe-aluse tasakaalu ning eelkõige säilitada naha, juuste ja küünte tervislikku seisundit.

Soovitatav kasutus: 1 tablett päevas. 1 tablett lahustada 200 ml leiges vees, juua kohe peale valmistamist.
Tegemist on toidulisandiga. Soovitatavat ööpäevast annust ei tohi ületada. Toidulisandid ei asenda mitmekesist toitumist. Hoida toatemperatuuril valguse eest kaitstult. Parim enne kuupäev on märgitud pakendile.

2,90 €
Laos

1 portsjoni kohta -
Kaltsium - 300 mg
kvertsetiin - 60 mg
Tsink - 5 mg

Lisainfo
BrändOstroVit
Toote vormtabletid
Kogus pakendis20 tk
MaitseApelsin
Write Your Own Review
Arvustatav toode:OstroVit Kaltsium, Kvertsetiin Ja Tsink, Kihisevad 20 Tabletid

Tegemist on toidulisandiga!

Soovitatavat ööpäevast annust ei tohi ületada.

Oluline on toituda mitmekülgselt ja tasakaalustatult ning harrastada tervisliku eluviisi.

Toidulisandit ei tohi kasutada mitmekesise toitumise asendajana

Hoida laste eest varjatud ja kättesaamatus kohas.

Hoida toatemperatuuril valguse eest kaitstult.

Parim enne kuupäev on märgitud pakendile.

Rohkem OstroVit tooted