Ostrovit Dekstroos 800 g maitsetu

SKU
OVDex800gna

OstroVit Dextrose on kõrge kvaliteediga toode, mis on dekstroosi allikas. Ravim on saadaval mugavas pulbri kujul. Toode on mõeldud füüsiliselt aktiivsetele ja suurenenud energiavajadusega inimestele.

Dekstroosi allikas – üks portsjon annab kehale 43 g süsivesikuid.

Dekstroos on glükoosi isomeer – glükoosi paremale pöörlev variant, mida sageli nimetatakse D-glükoosiks või viinamarjasuhkruks. See on kõrge glükeemilise indeksiga lihtne suhkur, mis aitab suurendada organismis eritatava insuliini kogust. Looduslikul kujul leidub seda ainet nii mesi, lillede nektarites kui ka puuviljades ja nendest saadud mahlades. Lisaks võib seda ainet saada maisi- või kartulitärklise ensümaatilise hüdrolüüsi teel. Dekstroos on aine, mida iseloomustab magus maitse ja väga kiire imendumisaeg verre, seetõttu on see väärtuslik energiaallikas.

4,90 €
Laos

Kasutamine 

Lahustage üks portsjon toodet 50 g (2,5 lusikatäit) 500 ml vees. Sõltuvalt teie vajadustest võtke 1-2 portsjonit päevas. Parim treeningu ajal või pärast.

Koostisained

Dekstroos.

Toode võib sisaldada piima (sh laktoosi), sojaube, maapähkleid, muid pähkleid, seesamiseemneid, gluteeni sisaldavaid teravilju, mune, vähilaadseid, kala.

Lisainfo
BrändOstroVit
Write Your Own Review
Arvustatav toode:Ostrovit Dekstroos 800 g maitsetu

Tegemist on toidulisandiga!

Soovitatavat ööpäevast annust ei tohi ületada.

Oluline on toituda mitmekülgselt ja tasakaalustatult ning harrastada tervisliku eluviisi.

Toidulisandit ei tohi kasutada mitmekesise toitumise asendajana

Hoida laste eest varjatud ja kättesaamatus kohas.

Hoida toatemperatuuril valguse eest kaitstult.

Parim enne kuupäev on märgitud pakendile.

Rohkem OstroVit tooted