Ostrovit Vitargo + Elektrolüüdid + Vitamiinid 1000 g puuviljamaitseline

SKU
OVViElVi10gmu

OstroVit Vitargo Electrolytes Vitamins on kompleksne toidulisand, mis sisaldab nii originaalset Vitargo tärklist kui ka väärtuslikke vitamiine ja elektrolüüte. See on valmistis, mis on saadaval pulbrina puuviljamaitselises maitsevariandis. See on toidulisand, mis on loodud sportlastele ja füüsiliselt aktiivsetele inimestele, kes soovivad täiendada oma dieeti väärtuslike koostisosadega.

OstroVit Vitargo + elektrolüüdid + vitamiinid - väärtuslik koostisosade allikas

Tärklis – liitsüsivesikuteks klassifitseeritud ühend, polüsahhariid, mis on taimede varukomponent. Tärklis on polüsahhariid, mida leidub muuhulgas teravilja terades, kuivades kaunviljade seemnetes, aga ka muudes mugulates ja juurtes. Vitargo tärklis seevastu on tärklisest saadav süsivesikute liik, mida eristab kõrge molekulmass ja madal osmolaalsus, mistõttu jõuab Vitargo kiiresti maost vereringesse, kus seda ühendit kasutatakse süsivesikute allikana. kergesti seeditav energia.

Kaalium - mineraalne komponent, mis on kõige rikkalikum rakusisene katioon. Kaaliumi võib leida k.a. kuivades kaunviljades, pähklites, spinatis, kartulis ja kõrvitsas, aga ka banaanides ja avokaados.

Magneesium – mineraal, mis on klassifitseeritud makrotoitaineteks. Inimkehas talletub see peamiselt luudesse ja lihastesse. Täisteratooteid, aga ka seemneid ja pähkleid peetakse magneesiumi toiduallikateks.

Kaltsium – mineraal, mida võib leida toidust – kaltsiumi allikaks peetakse piima ja piimatooteid, aga ka selliseid koostisosi nagu päevalilleseemned, seesamiseemned, lehtkapsas, pähklid või tofu.

Naatrium – mineraalne komponent, mis on ekstratsellulaarne katioon, mis ladestub inimkehas peamiselt rakuvälistes vedelikes ja luudes. Naatriumi tarnitakse kehasse kõige sagedamini lauasoola ja seda koostisosa sisaldavate toodetega, sealhulgas: külmad lihalõiked või leib.

Kloriid - mineraalne komponent, mis on rakuvälise ruumi peamine anioon. Kloori allikaks on lauasool ja seda ühendit märkimisväärses koguses sisaldavad tooted, kuid ainet leidub ka sellistes toodetes nagu nisuidud või vasikamaks.

C-vitamiin – orgaaniline keemiline ühend, mis on klassifitseeritud vees lahustuvateks vitamiinideks. Tegemist on eksogeense ainega, mida leidub värsketes puu- ja köögiviljades, k.a. paprika, nuikapsas, apelsinid ja mustsõstrad.

B-vitamiinid – vees lahustuvad ühendid, mida tavaliselt leidub toiduainetes, nii loomses kui ka taimses toidus. B-vitamiinide hulka kuuluvad sellised ühendid nagu tiamiin (vitamiin B1), riboflaviin (vitamiin B2), niatsiin (vitamiin B3), pantoteenhape (vitamiin B5), püridoksiin (vitamiin B6), biotiin (vitamiin B7), foolhape (vitamiin B9), samuti kobalamiin (vitamiin B12).

24,90 €
Laos

OstroVit Vitargo + elektrolüüdid + vitamiinid sisalduvate koostisosade omadused

Kaalium toetab lihaste õiget funktsiooni, magneesium aga aitab säilitada elektrolüütide tasakaalu. Kaltsium aitab kaasa lihaste ja seedeensüümide normaalsele talitlusele, C-vitamiin aga immuunsüsteemi säilitamisele intensiivse treeningu ajal ja pärast seda. Tiamiin aitab säilitada normaalset energiavahetust, riboflaviin aitab vähendada väsimust ja kurnatust ning niatsiin toetab närvisüsteemi nõuetekohast talitlust. Pantoteenhape aitab hoida vaimset jõudlust normaalsel tasemel, vitamiin B6 aitab säilitada optimaalset valkude ja glükogeeni ainevahetust ning folaadid toetavad aminohapete õiget sünteesi. Teisest küljest aitab biotiin säilitada normaalset makrotoitainete ainevahetust ja vitamiin B12 toetab punaste vereliblede nõuetekohast tootmist.

Soovitatav kasutus

Segage 75 g portsjonit (6 mõõtu) 1–2 minutit 200 ml veega, kuni see loksuti abil täielikult lahustub. Seejärel täiendatakse veega mahuni 700 ml. Tarbida kohe pärast valmistamist. Kasutage 2 portsjonit päevas, eelistatavalt treeningu ajal ja vahetult pärast seda.

Koostisosad

Tärklis VITARGO, happesuse regulaator: sidrunhape; magneesiumisoolad (magneesium), kaaliumtsitraat (kaalium), kaltsiumkarbonaat (kaltsium), lõhna- ja maitseaine, naatriumkloriid (naatrium, kloriid), värvained: karoteenid; magusained: sukraloos, atsesulfaam K; L-askorbiinhape (C-vitamiin), inositoolheksanikotinaat (niatsiin), tiamiinvesinikkloriid (tiamiin), riboflaviin (vitamiin B2), püridoksiinvesinikkloriid (vitamiin B6), pteroüülmonoglutamiinhape (foolhape), tsüanokobalamiin (vitamiin B12), kaltsium D- pantotenaat (pantoteenhape), D-biotiin (biotiin).

Allergeenide hoiatused: Toode võib sisaldada piima (sh laktoosi), soja, maapähkleid, muid pähkleid, seesamiseemneid, gluteeni sisaldavaid teravilju, mune, vähilaadseid, kala.

Toote netokaal: 1000 g

Portsjonid konteineri kohta: 13

1 portsjon: 75 g

Toiteväärtus 1 portsjoni juures 75 g 100 g juures %RI*

Energia 1103 kJ / 260 kcal 1471 kJ / 346 kcal -

Rasv 0 g 0,1 g -

- millest küllastunud rasvhapped 0 g 0 g -

Süsivesikud 65 g 86 g -

- millest suhkrud 0 g 0 g -

Valk 0,2 g 0,3 g -

Sool 0,49 g 0,65 g -

ELEKTROLÜIDID

Kaalium 300 mg 400 mg 15 %*

Magneesium 150 mg 200 mg 40 %*

Kaltsium 240 mg 320 mg 30 %*

Naatrium 220 mg 293,3 mg -

Kloriid 330 mg 440 mg 41 %*

*RI – võrdluskogus

Lisainfo
BrändOstroVit
Toote vormpulber
Write Your Own Review
Arvustatav toode:Ostrovit Vitargo + Elektrolüüdid + Vitamiinid 1000 g puuviljamaitseline

Tegemist on toidulisandiga!

Soovitatavat ööpäevast annust ei tohi ületada.

Oluline on toituda mitmekülgselt ja tasakaalustatult ning harrastada tervisliku eluviisi.

Toidulisandit ei tohi kasutada mitmekesise toitumise asendajana

Hoida laste eest varjatud ja kättesaamatus kohas.

Hoida toatemperatuuril valguse eest kaitstult.

Parim enne kuupäev on märgitud pakendile.

Rohkem OstroVit tooted