OstroVit Carbo 1000 g

SKU
OVCar10g

OstroVit Carbo on kõrgekvaliteediline süsivesikute lisand, mille imendumise aeg on väga lühike. See võimaldab teile järk-järgult anda treeningu ajal vajalikku energiat.

See on eriti soovitatav sportlastele, kes tegelevad jõuspordiga. Lisaks on toode rikastatud oluliste mineraalide, vitamiinide ja vereringet parandavate ainetega, nagu L-arginiin ja beeta-alaniin.

Süsivesikud on inimkeha "kütus" ehk energiaallikas. OstroVit Carbo peamine koostisosa on maltodekstriin ehk hüdrolüüsitud tärklis. Seda iseloomustab kõrge biokättesaadavus ja seedimiskiirus, tänu millele ei jää see pikaks ajaks makku seisma nagu mõned sarnased ained. OstroVit Carbo on suurepärane energia- ja jõusüst raskete treeningute ja pikamaajooksu ajal. OstroVit Carbo on ideaalne treeningulisand, mis täidab teie lihaste glükogeeni "ladustamise lüngad" ja paneb teid end tundma nagu "taassündinud".

Eriti soovitatav jõusportlastele - OstroVit Carbo on eriti soovitatav sportlastele, kes tegelevad jõuspordiga. See aitab parandada vereringet ja on rikastatud oluliste mineraalide, vitamiinide ja ainetega, mis soodustavad paremat vereringet.

Kõrge biokättesaadavus ja kiire ainevahetus - OstroVit Carbo peamine koostisosa on maltodekstriin ehk hüdrolüüsitud tärklis, mida iseloomustab kõrge biokättesaadavus ja seedimiskiirud. See pakub kergesti seeditavat ja imenduvat energiaallikat ilma pikaajalise kogunemiseta makku.

Annab treeningu ajal vajalikku energiat - OstroVit Carbo on kvaliteetne süsivesikute lisand, mille imendumise aeg on väga lühike. See võimaldab teil järk-järgult anda endale treeningu ajal vajalikku energiat.

Treeningu maksimeerimine ja taastumise kiirendamine - OstroVit Carbo on ideaalne energia- ja jõusüst raske treeningu ja pikamaajooksu jaoks. See maksimeerib treeningut ja kiirendab taastumist pärast treeningut.

Ideaalne treeningulisand - OstroVit Carbo on ideaalne treeningulisand, mis aitab täita lihaste glükogeeni "ladustamise lüngad" ja annab teile energiat ja tunde, nagu oleksite taassündinud. Taastab energiat pärast treeningut.

 

 

8,90 €
Laos

   Toote eelised:

  • Saadud tärklise ensümaatilise hüdrolüüsi tulemusel.
  • Lihtne seedida, hõlpsasti imenduv energiaallikas, see ei kogune makku.
  • Maksimeerib treeningu tulemuslikkust ja kiirendab taastumist pärast treeningut.
  • Ideaalne treeningulisand.

Kasutamine:

Segage 50 g (3 mõõtelusikatäit) 500 ml vees. Tarbi 1 portsjon treeningu ajal.

Koostisained:

Maltodekstriin, dekstroos, kaaliumtsitraat (kaalium), happesuse regulaator: sidrunhape; naatriumkloriid (naatrium), magneesiumtsitraat (magneesium), kaltsiumkarbonaat (kaltsium), aroom, L-arginiin alfa ketoglutaraat (AAKG), beeta-alaniin, värvus: karoteenid; L-askorbiinhape (C-vitamiin), peedimahla kontsentraat pulbrina, magusaine: sukraloos; püridoksiinvesinikkloriid (vitamiin B6).

Toidulisand. Sisaldab suhkrut ja magusainet.

Toode võib sisaldada piima (sh laktoosi), soja, maapähkleid, muid pähkleid, seesamiseemneid, kaera, mune, vähilaadseid, kala.


Apelsin
ArbuusSidrunKirss
Toitumisalane teave
 
100 g100 g100 g
Energiasisaldus1491 kJ / 367 kcal1491 kJ / 367 kcal
 
1491 kJ / 367 kcal
 
Rasvad0,1 g0,1 g0,1 g
- neist küllastunud rasvhapped0 g0 g0 g
Süsivesikud84 g84 g84 g
- neist suhkrud36 g36 g36 g
Valgud0 g0 g0 g
Sool1,50 g1,50 g1,50 g
Toimeained
Kaalium600 mg600 mg600 mg
Naatrium570 mg570 mg570 mg
Kaltsium320 mg320 mg320 mg
Magneesium150 mg150 mg150 mg
C-vitamiin160 mg160 mg160 mg
B6 -vitamiin2,8 mg2,8 mg2,8 mg
L-arginiini alfaketoglutaraat400 mg400 mg400 mg
- millest L-arginiin262 mg262 mg262 mg
Beeta-alaniin400 mg400 mg400 mg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lisainfo
BrändOstroVit
Write Your Own Review
Arvustatav toode:OstroVit Carbo 1000 g

Tegemist on toidulisandiga!

Soovitatavat ööpäevast annust ei tohi ületada.

Oluline on toituda mitmekülgselt ja tasakaalustatult ning harrastada tervisliku eluviisi.

Toidulisandit ei tohi kasutada mitmekesise toitumise asendajana

Hoida laste eest varjatud ja kättesaamatus kohas.

Hoida toatemperatuuril valguse eest kaitstult.

Parim enne kuupäev on märgitud pakendile.

Rohkem OstroVit tooted