HC PRO Ultimate Pre-workout Booster - Illegal Stuff

SKU
hcpUltPWIS

Kas otsite treeningeelset toidulisandit, mis aitaks teil seinast läbi murda ja üliinimlikke saavutusi saavutada? See toidulisand annab plahvatuslikku energiat ja säilitab kõrge vastupidavuse taseme, et saaksite kõrvaldada väsimuse ja võimaldada teil treenida järgmisel tasemel.

See treeningeelne toidulisand sisaldab mitmeid koostisosi, millest igaühel on teatud eelised, mis võivad teie treeningkogemust täiustada. Jaotame põhikomponendid:

Beeta-alaniin (3 g): beeta-alaniin on asendamatu aminohape. See on hästi tuntud oma võime poolest suurendada karnosiini kontsentratsiooni lihastes, mis võib vähendada väsimust suure intensiivsusega treeningu ajal. See võib kaasa tuua parema vastupidavuse ja jõudluse.
Maltodekstriin (1,6 g): Maltodekstriin, kiiresti imenduv süsivesik, võib pakkuda kiiret energiaallikat, aidates ära hoida veresuhkru taseme langust intensiivse treeningu ajal.
Tsitrulliin-DL-malaat (1,5 g): see ühend võib aidata suurendada verevoolu keha kudedesse, parandada aminohapete kasutamist treeningu ajal ja seda kasutatakse sageli selle võime tõttu edasi lükata väsimuse tekkimist intensiivsete treeningute ajal.
C-vitamiin (L-askorbiinhape) (1 g): see antioksüdant võib aidata vähendada oksüdatiivset stressi ja soodustada taastumist. See on oluline ka kollageeni sünteesiks, mis võib olla kasulik liigeste tervisele.
Tauriin (1 g): Tuntud oma rolli poolest rakkude hüdratatsioonis, sapisoolade moodustumisel ja antioksüdantsete omaduste poolest, võib tauriin toetada südame-veresoonkonna tervist, lihaste funktsiooni ja kesknärvisüsteemi arengut.
Fenüülalaniin (0,5 g): asendamatu aminohape, mis võib mängida rolli meeleolu ja vaimset jõudlust mõjutavate neurotransmitterite tootmisel.
Hape (DL-õunhape) (0,4 g): see komponent osaleb Krebsi tsüklis, mis on kehas põhiline energiatootmise protsess. See võib aidata võidelda väsimusega.
Paakumisvastane aine, emulgaator, kaltsiumtsitraat, roheline tee, veevaba kofeiin, kaaliumkloriid, värvaine, vitamiin B12, lõhna- ja maitseained/magusained: need on abiained. Näiteks kofeiin on tuntud stimulant, mis võib parandada vaimset erksust ja füüsilist jõudlust. Rohelisel teel on antioksüdantsed omadused ning vitamiinid ja mineraalid toetavad üldist tervist.
Sellisena ühendab see treeningeelne toidulisand koostisosi, mis võivad potentsiaalselt suurendada energiat, vastupidavust ja keskendumist, vähendada väsimust ja toetada üldist tervist, muutes selle kasulikuks neile, kes soovivad oma treeningtulemusi maksimeerida.

34,90 €
Laos
Lisainfo
BrändHC PRO
Pikkus105 mm
Laius105 mm
Kõrgus115 mm
Write Your Own Review
Arvustatav toode:HC PRO Ultimate Pre-workout Booster - Illegal Stuff

Tegemist on toidulisandiga!

Soovitatavat ööpäevast annust ei tohi ületada.

Oluline on toituda mitmekülgselt ja tasakaalustatult ning harrastada tervisliku eluviisi.

Toidulisandit ei tohi kasutada mitmekesise toitumise asendajana

Hoida laste eest varjatud ja kättesaamatus kohas.

Hoida toatemperatuuril valguse eest kaitstult.

Parim enne kuupäev on märgitud pakendile.

Rohkem HC PRO tooted