Hüppenöör metallist

SKU
JR021

Metallist käepidemetega kiire hüppenöör on usaldusväärne ja vastupidav spordivarustus, CrossFiti jaoks kohustuslik. Hüppenööri saab kasutada mitmesuguste füüsiliste harjutuste tegemiseks, mis aitavad teil tõsta lihastoonust, kaotada kaalu liigse keharasva põletamise kaudu või parandada teie funktsionaalsust. Väärib märkimist, et fitnessi, crossfiti ja võitluskunstide sportlased kasutavad hüppenööri aktiivselt spetsiaalselt oma lihaste funktsionaalsuse suurendamiseks.

Pikkus: 3 m

Käepidemete pikkus: 18 cm

12,90 €
Laos

Metallist hüppenööri omadused

Tähelepanu väärib metallist tekstuur ja ribiline kate, mis mängib libisemisvastase materjali rolli. Metalli kasutatakse mingil põhjusel. Tänu sellele materjalile suureneb mürsu kaal tavaliste hüppenööridega võrreldes 50-75%. See võimaldab lisaks üldisele funktsionaalsele treeningule aktiivselt koormata ka käte, eelkõige õlgade ja käsivarte lihaseid. Täiendav kaudne koormus treenib suurepäraselt nende lihassegmentide anaeroobset vastupidavust, mis on väga väärtuslik võitluskunstides, poksis ja crossfitis, kus võtmerolli mängivad käelihased.

Suurem kaal pole metallist hüppenööri ainus eelis. See valik kehtib täielikult kiirete hüppenööride puhul, mille köis võimaldab tänu spetsiaalsetele materjalidele sooritada suurima arvu pöördeid minutis. Lisaks on sellisel köiel suurenenud tugevus, mis muudab mürsu vastupidavamaks isegi hüperaktiivse ja sagedase treenimise korral. See on veel üks eelis, mille tõttu professionaalsed sportlased valivad metallist hüppenööri.

Algajatele ei ole see sportlik hüppenöör ideaalne esmaost. Nende jaoks on kergemad mudelid ilma spetsiaalse kulumiskindla kaablita. Tavakiirusel hüpates kulub kaabel palju vähem. Seetõttu on lisakiht sageli olemas ainult PRO-kiirusega mudelites, nagu see.

Paksendusega käepidemete ebatavalise kuju valis tootja põhjusega. Maksimaalset anaeroobset vastupidavust läbi hüppenööriga arendades väsib sportlane sageli kiiremini pigem kätes ja käsivartes kui jalalihastes või hingamissüsteemis. Loomulikult on just selleks vaja kaalutud hüppenööri, kuid käte lihasgruppide liiga vara hapestamist ei saa nimetada kasulikuks boonuseks. Selleks on paksendatud käepidemed. Sportlane hakkab sooritama hüppeid, hoides kinni köie paksudest servadest. Kui küünarvarred on lakteeritud, muudab ta oma haarde kitsaks, vähendades sellega käsivarte pinget. Selline haarde muutus võimaldab teil hüppamist jätkata, ilma et treeningprotsessi produktiivsus oluliselt väheneks.

Lisainfo
BrändHC PRO
Pikkus3000 mm
VärvMust
Write Your Own Review
Arvustatav toode:Hüppenöör metallist
Rohkem HC PRO tooted