Hc professional wheymix, erinevate proteiinide segu 1,3kg

SKU
HCPRWM1_3

HC PROFESSIONAL WHEYMIX on suurepärane proteiinilisand, mis imendub järk-järgult ning sisaldab vadaku kontsentraati, isolaati ja hüdrolüüsitud isolaati. Lisaks on tootele lisatud teisi vitamiine, mineraale ja hargnenud ahelaga aminohappeid (BCAA-sid). BCAA-d on üks olulisemaid lihaste ehitusklotse (nagu tellised maja ehitamisel) ja aitavad edastada teisi aminohappeid lihasrakkudesse taastumise ja lihaste ehitamise jaoks.

HC PROFESSIONAL WHEYMIX on võistlevale kulturistile ja fitness sportlasele hindamatu väärtusega. Selle rikkalik valgusisaldus ja aminohapped aitavad kaasa lihaste tõhusale taastumisele ja arengule, aidates ehitada tugevaid ja hästi määratletud lihaseid. Toote täiendavate vitamiinide ja mineraalide kompleks tagab organismile vajaliku toetuse aktiivse treeningu ajal ning aitab säilitada üldist tervist ja heaolu.

Kuna võistlevad kulturistid ja fitness sportlased treenivad intensiivselt ja nende lihased vajavad rohkelt ehitusmaterjali, nagu valgud ja aminohapped, on HC PROFESSIONAL WHEYMIX ideaalne valik, et toetada nende jõupingutusi ja aidata neil saavutada tipptasemel tulemusi. Toote kõrge kvaliteet, kerge seeduvus ning rikkalik toitainete sisaldus muudavad selle hädavajalikuks osaks igale võistlussportlase toitumis- ja treeningrežiimile.

HC PROFESSIONAL WHEYMIX ei ole mitte ainult usaldusväärne, vaid ka maitsev ja lihtne valmistada. Toote lihtne segunemine ja suurepärane maitse teevad sellest nauditava toidulisandi, mis aitab võistlevatel kulturistidel ja fitness sportlastel jätkata oma tippvormis hoidmist ning saavutada oma sportlikud eesmärgid. Lisaks tagab toote kõrge puhtusaste ja õige koostis, et sportlased saavad täpselt seda, mida vajavad, ilma kompromissideta kvaliteedis.

Kokkuvõttes, HC PROFESSIONAL WHEYMIX on kõrgkvaliteetne proteiinilisand, mis pakub võistlevatele kulturistidele ja fitness sportlastele hindamatut kasu. Selle rikkalik valgusisaldus, aminohapped, vitamiinid ja mineraalid toetavad intensiivset treeningut, kiirendavad taastumist ja aitavad luua tugevaid lihaseid. HC PROFESSIONAL WHEYMIX on usaldusväärne, maitsvate ja kergesti seeditavate toitainetega täiendus, mis aitab sportlastel jääda tipptasemel ning saavutada oma parimad tulemused võistlustel ja treeningutel. 

32,90 €
Laos

Millist kasu WheyMix tootest saaks keskeas naised ja meehed kes tahavad kaalu langetada?

HC PROFESSIONAL WHEYMIX on toode, mis võib pakkuda olulist kasu ka keskeas naistele ja meestele, kes soovivad kaalu langetada. Siin on mõned viisid, kuidas see proteiinilisand saab aidata kaalu langetamisel:

Valgu täiuslikkus: HC PROFESSIONAL WHEYMIX sisaldab kõrgekvaliteedilist vadakuvalku, mis on täielikult valgusisaldusega. See aitab säilitada täiskõhutunnet, vähendades näljatunnet ja suurendades küllastustunnet pärast toidukordi. Täiskõhutunne võib aidata vähendada suupisteid ja kontrollida ülesöömist, mis on oluline kaalulangetamise protsessis.

Ainevahetuse toetamine: Valgud on olulised ainevahetusele ja keha rasvapõletusele. HC PROFESSIONAL WHEYMIX sisaldab BCAA-sid, mis aitavad säilitada lihasmassi, samal ajal kui keha põletab rasvu kaalulangetamise ajal. Säilitades lihasmassi, võib ainevahetus püsida kõrgemal tasemel, mis toetab tõhusamat rasvapõletust.

Toitaineterikas koostis: HC PROFESSIONAL WHEYMIX sisaldab lisaks valgule ka olulisi vitamiine ja mineraale, mis aitavad säilitada keha üldist tervist ja heaolu kaalulangetamise protsessis. See võib olla eriti oluline dieedi ajal, kuna mõned toitumispiirangud võivad viia teatud toitainete puuduse tekkeni.

Kalorivaene alternatiiv: HC PROFESSIONAL WHEYMIX on kalorivaene alternatiiv mõnele muule toiduainele, eriti kui seda segatakse veega. See võimaldab kaalulangetajatel saada vajalikku valgusisaldust ilma liigse kalorite tarbimiseta.

Lihtne valmistamine: HC PROFESSIONAL WHEYMIX on kiire ja lihtne valmistada. Ühe mõõtlusikatäie segu segamine veega või piimaga pakub mugavat ja toitaineterikast suupistet, mis sobib hästi kaalulangetamise dieediga.

Lihasmassi säilitamine: Kaalu langetamise ajal on oluline säilitada lihasmassi. Vadakuvalk HC PROFESSIONAL WHEYMIXis aitab tagada kehale piisava valgu koguse, et toetada lihaste taastumist ja kasvu, mis võib aidata lihasmassi säilitada kaalulangetamise protsessis.

Kokkuvõttes, HC PROFESSIONAL WHEYMIXi kasutamine võib olla tõhus vahend keskeas naistele ja meestele, kes soovivad kaalu langetada. Selle toote rikkalik valgusisaldus, toitaineterikkus ja toetav mõju ainevahetusele ja lihasmassile võib aidata saavutada kaalulangetamise eesmärke ning toetada keha tervist ja heaolu protsessi käigus. Oluline on siiski meeles pidada, et kaalulangetamine saavutatakse tervisliku toitumise, füüsilise aktiivsuse ja tasakaalustatud eluviisi kombinatsiooni kaudu.

100 g sisaldab: Vitamiin A 1 μg / Vitamiin D 2,4 mg / Vitamiin E 2,2 mg / Vitamiin B1 0,28 mg / Vitamiin B2 3,2 mg / Vitamiin B3 1,2 mg / Vitamiin B5 0,28 mg / Vitamiin B12 0,5 mg / Foolhape 40 μg / D-biotiin 10 mcg / Raud 1,8 mg / Tsinkglükonaat 1,8 mg / Vask 0,2 μg / Jood 30 μg / Kroomkloriid 8 μg / Mangaan 0,4 mg / Seleen 12 mg.

Toode seguneb kergesti, maitseb suurepäraselt ning on kerge seedimisele.

100g sisaldab

Energia 380kcal / 1638 Kj

Valgud 78g

Süsivesikud 8g

Rasvad 3,5g

Sega 1 mõõtlusikatäis (~30g) veega või piimaga ning naudi...

Kasuta 1-3 korda päevas vastavalt valguvajadusele.

HC PROFESSIONAL tooted on farmaatsilise puhtusega ning tagavad õige koostise.

Kõik HC PROFESSIONAL tooted on valmistatud Euroopa Liidu sertifitseeritud tehastes.

Lisainfo
BrändHC PRO
Pikkus150 mm
Laius150 mm
Kõrgus225 mm
Write Your Own Review
Arvustatav toode:Hc professional wheymix, erinevate proteiinide segu 1,3kg

Tegemist on toidulisandiga!

Soovitatavat ööpäevast annust ei tohi ületada.

Oluline on toituda mitmekülgselt ja tasakaalustatult ning harrastada tervisliku eluviisi.

Toidulisandit ei tohi kasutada mitmekesise toitumise asendajana

Hoida laste eest varjatud ja kättesaamatus kohas.

Hoida toatemperatuuril valguse eest kaitstult.

Parim enne kuupäev on märgitud pakendile.

Rohkem HC PRO tooted