HC PROFESSIONAL MEGA MASS, MASSILISAJA / TAASTAJA 2KG

SKU
MegaMass2kg

HC PRO Mega MASS on suurepärane toode fitnesssportlastele ja kulturistidele, kes võitlevad lihaste arendamise ja kehakaalu suurendamisega. Lisaks valkudele sisaldab see toode rohkelt vitamiine, mineraale ja BCAA aminohappeid, mis on eriti olulised lihaste ülesehitamiseks ja taastumiseks.

Fitnesssportlased ja kulturistid saavad sellest tootest kasu järgmistel viisidel:

Lihaseid kasvatav toode: toode sisaldab palju valku, mis on lihaste jaoks hädavajalik ehitusmaterjal. Valk aitab tugevdada ja kasvatada lihaseid, mis on väga oluline fitnessisportlastele ja kulturistidele, kes üritavad oma lihasmassi suurendada.

Parem taastumine: BCAA aminohapped on taastumise ja lihaste taastamise oluline osa. Nende aminohapete lisamine tootele võib aidata vähendada lihaste kulumist ja kiirendada taastumisprotsessi pärast raskeid treeninguid.

Energia suurendamine: Toode sisaldab süsivesikuid, mis varustavad keha vajaliku energiaga. Fitnesssportlased ja kulturistid vajavad jõudluse säilitamiseks ja tõhusa treeningu läbimiseks palju energiat.

Makro- ja mikrotoitainete tarbimine: Mega MASS pakub ka laias valikus vitamiine ja mineraalaineid, mis on olulised organismi optimaalse toimimise toetamiseks. Need toitained võivad aidata tagada, et keha saab treeningu ja kulturismi ajal kõik vajaliku kätte.

Keskealistele meestele võib toode pakkuda järgmisi eeliseid:

Lihaste seisundi säilitamine: vananedes võib lihasmass loomulikult väheneda. Mega MASS tootes sisalduvad valgud ja BCAA aminohapped võivad aidata säilitada lihasmassi ja vähendada lihasmassi kadu vanusega.

Taastumine ja liikuvus: Hüdroliseeritud kollageen, proteiinist saadud aine, aitab toetada lihaste ja liigeste tervist. See võib olla eriti kasulik keskealistele meestele, kellel võib esineda liigeste jäikus ja vähenenud liikuvus.

Üldiselt on HC PRO Mega MASS mitmekülgne toode, mis annab olulisi toitaineid ning aitab toetada lihaste arengut, taastumist ja üldist heaolu nii fitnessisportlastele, kulturistidele kui ka keskealistele meestele. Seda saab kasutada igapäevase lisandina treeningu ajal või söögikordade vahel ning see võib aidata parandada sooritust ja saavutada eesmärke.

HC PRO Mega MASS on ideaalne toode treenijatele, kellel on probleeme lihaste arengu ja kehakaalu suurenemisega. Lisaks valkudele sisaldab see ohtralt vitamiine, mineraalaineid ja BCAA aminohappeid. 100 grammis (või ühes portsjonis) on tohutult 7000 mg BCAA aminohappeid. See on enamikul juhtudel rohkem kui eraldi BCAA kapslid!!! BCAA on üks peamisi lihaste ehitusplokke (nagu tellised telliskivimajas) ning suunab ka teisi aminohappeid lihasrakkudesse taastumiseks ja ülesehitamiseks. Toode on väga hästi lahustuv, heade maitseomadustega, kergesti seeditav ja magustatud STEVIA LOODUSLIKU MAGUSJAGA!

100 g sisaldab:
Energia 392 cal / 1638 Kj
Valk 20 g.
Süsivesikud 64 g.
Rasv (5 g küllastunud) 6 g.

Kasutamine:
Sega 3 mõõtelusikatäit Mega Massi päevas vee või piimaga ja tarbi järgmiselt: Kasuta enne ja/või pärast treeningut ja söögikordade ajal vastavalt oma maitsele.
Sobib kasutamiseks ka vahetult peale ärkamist, et ennetada öiseid kataboolseid (lihaseid lagundavaid) protsesse.

HC PROFESSIONAL tooted on farmatseutilised puhtad ja nende õige koostis on garanteeritud. Kõik HC PRO tooted on valmistatud Euroopa Liidus sertifitseeritud tehases.
Parim Gainer ja massiehitaja, massi kasvataja soodsaima hinnaga Soomes!

Pakend: 2 kg ämber.

Toidulisand
Soovitatavat ööpäevast annust ei tohi ületada.
Toidulisandid ei asenda mitmekülgset toitumist.
Hoida lastele kättesaamatus kohas.
Hoida toatemperatuuril, valguse eest kaitstult.
Parim enne kuupäev pakendil.

19,90 €
Laos

Mitmekülgne ja tõhus massilisaja HCPRO tooteperest.

Äärmiselt mitmekülgne ja kõikehõlmav koosseis teie treeningute tulemuste toetamiseks.

Optimaalne toitainete suhe taastumiseks

Sisaldab tippkvaliteediga valguallikat ja kiiresti imenduvaid süsivesikuid

Rikastatud aminohapete, vitamiinide, mineraalide ja teiste aktiivsete koostisosadega

Suurepärased maitsed ja hea lahustuvus

Toiteväärtus:

 100g sisaldab Energia 392kal / 1638 Kj Proteiin 20g Süsivesikuid (20g suhkrud) 64g Rasv (5g küllastunud) 6g 

Kasutamine:

Segage 3 mõõtekulpi vee või piimaga ning nautige enne ja/või pärast trenni ning toidukorra asendamiseks endale sobival ajal. Sobib kasutamiseks ka kohe peale ärkamist, et öiseid kataboolseid (lihaseid hävitavaid) protsesse peatada. 

HC PROFESSIONAL tooted on farmatseutilise puhtusega ja garanteeritult õige koostisega. Kõik HC PROFESSIONAL tooted on toodetud Euroopa Liidus sertifitseeritud tehases. Parima kvaliteediga Gainer EESTI SOODSAIMA HINNAGA! Tegemist on toidulisandiga. Soovitatavat ööpäevast annust ei tohi ületada. Toidulisandid ei asenda mitmekesist toitumist. Hoida laste eest varjatud ja kättesaamatus kohas

Pakendi suurus: 2 kg

Lisainfo
BrändHC PRO
Pikkus230 mm
Laius230 mm
Kõrgus195 mm
Write Your Own Review
Arvustatav toode:HC PROFESSIONAL MEGA MASS, MASSILISAJA / TAASTAJA 2KG

Tegemist on toidulisandiga!

Soovitatavat ööpäevast annust ei tohi ületada.

Oluline on toituda mitmekülgselt ja tasakaalustatult ning harrastada tervisliku eluviisi.

Toidulisandit ei tohi kasutada mitmekesise toitumise asendajana

Hoida laste eest varjatud ja kättesaamatus kohas.

Hoida toatemperatuuril valguse eest kaitstult.

Parim enne kuupäev on märgitud pakendile.

Rohkem HC PRO tooted