IPF powerlifting competition bar, IPF võistluskang 20 kg

SKU
HCPBPrem

IPF Powerlifting bar DELUXE: Ülevaade ja Võrdlus Tavaliste Tõstekangidega

IPF Powerlifting bar DELUXE on disainitud silmas pidades jõutõstjate vajadusi ja nõudmisi. Selle kangiga on mitmeid eripärasid, mis eristavad seda tavalistest tõstekangidest.

  1. Mõõtmed ja vastupidavus: DELUXE tõstekangil on muljetavaldav maksimaalne koormusvõime 680kg ehk 1500lb. See on märkimisväärne vastupidavuse tase, mis rahuldab isegi kõige nõudlikumate professionaalsete jõutõstjate vajadusi. Kui võrrelda tavaliste kangidega, on selline kaalupiirang tihti kordades kõrgem.
  2. Materjal: DELUXE on valmistatud sulamterasest (Alloy Steel), mis on tugevam ja vastupidavam kui paljud teised kangimaterjalid. See tagab kangi pika eluea ja vastupidavuse isegi raskete koormuste korral.
  3. Pinna töötlus: Kangi pind on kaetud kõva kroomiga (Hard chrome). See mitte ainult ei anna kangi kena välimust, vaid kaitseb ka rooste ja kulumise eest. Erinevalt mõnedest teistest viimistlustest on kõva kroom tuntud oma vastupidavuse ja kaitsevõime poolest.
  4. Parem 1.5 karedus: See kang pakub 1.5 karedust, mis tagab kindla ja turvalise haarde, eriti kui käed on higised. See on eriti oluline jõutõstmisel, kus kindel haare on kriitiline. Paljud tavalised kangid ei pruugi pakkuda sama haardetaset.
  5. Mõõtmed: Kangi mõõtmed on 29*2200mm, mis sobivad ideaalselt jõutõstmiseks. Erinevalt mõnedest teistest kangidest on DELUXE disainitud silmas pidades jõutõstmise spetsiifikat.

Kokkuvõtteks võib öelda, et IPF Jõutöstekang DELUXE on kvaliteetne ja professionaalne tööriist, mis on spetsiaalselt valmistatud jõutõstmiseks. Võrreldes tavaliste tõstekangidega pakub DELUXE rohkem vastupidavust, kindlamat haaret ja suuremat kaalupiirangut. Kõik need omadused teevad sellest ideaalse valiku nii algajatele kui ka kogenud jõutõstjatele.

Lisaks on IPF reeglite kohaselt rinnalt surumise maksimaalse haare margid 81 cm kohal.

1-2 tööpäeva jooksul
495,00 €
Laos
Lisainfo
BrändHC PRO
Pikkus2200 mm
Käepideme läbimõõt29MM
Varruka läbimõõt50MM
Kaal20 kg
VärvHõbedane
Write Your Own Review
Arvustatav toode:IPF powerlifting competition bar, IPF võistluskang 20 kg
Rohkem HC PRO tooted