Bitsepsi kangide hoidja

SKU
BR110

Esitleme meie Bitsepsi Kangide hoidjat - ideaalset lisavarustust sinu kodu- või ärilaua jaoks. Täpsusega valmistatud ja mugavusele mõeldes disainitud, on see innovatiivne toode kohustuslik kõigile, kes võtavad oma käetreeninguid tõsiselt.

  • Vastupidav konstruktsioon: Bitsepsi Kangide hoidja on loodud vastupidavaks. Valmistatud kvaliteetsest ja rasketööstuseks sobivast terasest, talub see kõige raskemaid treeninguid, tagades, et teie investeering peab vastu aja proovile.
  • Kindel haarde: Spetsiaalselt kujundatud haare hoiab teie kangit kindlalt, välistades juhuslikud libisemised või varustuse kahjustamise. Saate keskenduda oma tõstetele enesekindlalt, teades, et teie kangid on turvaliselt hoitud.
  • Ruumi säästev disain: Hüvasti segadusele treeningualal. Selle hoidiku kompaktne disain võimaldab teil hoida kangit korralikult organiseerituna, säästes väärtuslikku põrandapinda ja luues ohutuma treeningukeskkonna.
  • Lihtne ligipääs: Meie Bicepsi Kangi Hoidikuga on teie kangid alati käeulatuses. Enam ei pea te painutama, et kangit üles võtta, ega otsima õiget suurust - lihtsalt haara ja mine.
  • Stiilne viimistlus: Selle elegantne ja kaasaegne disain täiendab igat spordisaali sisustust, lisades teie treeningualale elegantsi.
390,00 €
Laos

Mahutab 8 kangi

Lisainfo
BrändHC PRO
Pikkus805 mm
Laius760 mm
Kõrgus1120 mm
Kaal0 kg
VärvMust
Write Your Own Review
Arvustatav toode:Bitsepsi kangide hoidja
Rohkem HC PRO tooted