Self Casein Slow Release 900g

SKU
SelfCasein

See on kõrge kvaliteediga piimast saadud valgulisand. See sisaldab kaseiini, teatud tüüpi valku, mis on tuntud oma aeglase seedimise ja imendumiskiiruse poolest. See toidulisand on loodud pakkuma aminohapete pikaajalist vabanemist, muutes selle ideaalseks valikuks olukordades, kus soovitakse pidevat valguvarust, näiteks une ajal või söögikordade vahel.

Toetage lihaste taastumist
Kasv pikema perioodi jooksul.
Aitab vältida lihaste lagunemist
Edendada lihaste taastumist ja kasvu.

Kaseiini sisaldaval piimapõhisel valgulisandil võib olla palju kasu fitnessisportlastele, kulturistidele ja jõutõstjatele. 

Siin on mõned neist:

Aminohapete pikaajaline vabanemine: Kaseiin on tuntud oma aeglase seedimise ja imendumiskiiruse poolest võrreldes näiteks vadakuvalguga. See tähendab, et see vabastab aminohapped kehasse pikema aja jooksul, mis võib aidata säilitada positiivset valgu taastumist pikema aja jooksul.

Kasutamine öösel või söögikordade vahel: Kuna kaseiin pakub valkude pikendatud vabanemist, võib see olla suurepärane valik olukordades, kus soovitakse pidevat valgutarbimist, näiteks öösel magades või pikkade söögikordade vahel. Seega aitab see hoida lihaseid pikemat aega "toidetuna" ilma valgupuuduseta.

Lihaste taastumine: Valk on lihaste taastumiseks ja parandamiseks hädavajalik ning kaseiinivalgu toidulisand võib pakkuda olulisi aminohappeid, mis toetavad lihaste taastumist pärast rasket treeningut.

Pikaajaline lihaste kasv: Kaseiini aeglasem imendumine võib pikas perspektiivis soodustada lihaste kasvu. See võib olla eriti kasulik, kui soovite vähendada lihaste lagunemist ja optimeerida lihaste kasvuprotsessi.

Takistab lihaste lagunemist: Kaseiini pidev aminohapete vabanemine võib aidata vältida lihaste lagunemist, eriti olukordades, kus lihased võivad olla altid katabolismile, näiteks pikaajaline paastumine või pikad perioodid toidukordade vahel.

Lihaste taastumine ja kasv: Valk on lihaste taastamiseks ja kasvuks hädavajalik ning kaseiin võib olla selles protsessis üks kasulik valguallikas, kui seda kasutatakse tasakaalustatud toitumise ja treeningprogrammi osana.

49,90 €
Laos

NUTRITIONAL FACTS

NUTRITIONAL FACTSPER SERVING 30G
Energy106kcal/445kJ
Fat  
of which saturated
0,45g  
0,31g
Carbohydrate  
of which sugars
1g  
1g
Protein24g
Dietary fibers0,39g
Salt0,24g
Ingredients: Micellar Casein(Milk) (94,25%),  
fat reduces cocoa powder (3,97%), flavor, sweetener (E955),  
antifoaming agent: silicon dioxide.  
May contain traces of oat, egg and soy.
 
Lisainfo
BrändSELF
Toote vormpulber
Write Your Own Review
Arvustatav toode:Self Casein Slow Release 900g

Tegemist on toidulisandiga!

Soovitatavat ööpäevast annust ei tohi ületada.

Oluline on toituda mitmekülgselt ja tasakaalustatult ning harrastada tervisliku eluviisi.

Toidulisandit ei tohi kasutada mitmekesise toitumise asendajana

Hoida laste eest varjatud ja kättesaamatus kohas.

Hoida toatemperatuuril valguse eest kaitstult.

Parim enne kuupäev on märgitud pakendile.

Rohkem SELF tooted