Self Padel Drink 330 ml

SKU
SePaDr330ml

Lõpuks valmis jook ilma kofeiinita, kuid sisaldades kõiki vajalikke elektrolüüte ja vitamiine raskeks treeninguks spordisaalis või vastupidavusaladel nagu jäähoki, tennis, jalgpall jne.

Millised on elektrolüütide lisamise eelised spordijoogis?

Elektrolüüdid on olulised toitained, mis on vajalikud keha normaalseks toimimiseks, eriti vedeliku tasakaalu ja lihaste funktsiooni säilitamiseks. Need on mineraalid ioniseeritud vormis, nagu naatrium, kaalium, magneesium ja kaltsium.

Spordijookidesse lisatud elektrolüüdid pakuvad mitmeid eeliseid:

Vedeliku tasakaalu säilitamine: Elektrolüüdid aitavad säilitada keha optimaalset vedeliku tasakaalu. Treeningu ajal higistame ja kaotame vedelikku, mis võib samuti vähendada elektrolüütide taset. Spordijoogi joomine koos lisatud elektrolüütidega võimaldab meil asendada kaotatud vedelikud ja samal ajal taastada elektrolüütide tasakaal.

Lihasfunktsiooni toetamine: Elektrolüüdid, eriti naatrium ja kaalium, on olulised korralikuks lihasfunktsiooniks. Nad osalevad närvimpulsside ülekandes ja lihaste kokkutõmbumises. Piisav elektrolüütide tarbimine aitab vähendada lihaskrampe, säilitada lihaste funktsiooni ja soodustada jõudlust.

Energeetika ainevahetus: Elektrolüüdid, nagu magneesium, on olulised energia tootmiseks. Nad osalevad rakkude energia ainevahetuses ja aitavad organismil kasutada süsivesikuid ja rasvu energiaallikatena.

Joogi imendumine: Elektrolüüdid võivad aidata parandada joogi imendumist organismis. Õige elektrolüütide tasakaal aitab soodustada vedeliku imendumist seedetraktis ja võib soodustada paremat hüdratatsiooni kui lihtsalt vesi.

Mis on Padel joogi teiste komponentide kasu neile, kes kõvasti treenivad?

Järgmised ained võivad pakkuda kasu neile, kes kõvasti treenivad spordisaalis ja vastupidavusaladel spordijoogi kujul:

Isomaltool: Isomaltool on süsivesik, mis imendub aeglasemalt kui traditsioonilised suhkrud. See tagab pikaajalise energia ja võib aidata säilitada järjepidevat veresuhkru taset treeningu ajal.

Õunhape: Õunhape võib anda spordijoogile värske ja hapuka maitse. Lisaks võib see aidata parandada energiatootmist ja leevendada väsimust.

Naatriumtsitraat: Naatriumtsitraat võib aidata säilitada optimaalset happe-aluse tasakaalu kehas ja vähendada lihaskrampe. See võib samuti parandada vastupidavusalade, nagu jooksmine ja jalgrattasõit, jõudlust.

Magneesiumtsitraat: Magneesium on oluline mineraal, mis osaleb lihaste funktsioonis, energiatootmises ja närvisüsteemi funktsioonis. Magneesiumtsitraat võib aidata säilitada optimaalset magneesiumi taset organismis.

Kaltsiumlaktaat: Kaltsium on oluline mineraal luude tervise ja lihaste funktsiooni jaoks. Kaltsiumlaktaat võib aidata säilitada kaltsiumi tasakaalu organismis.

Kaaliiumtsitraat: Kaalium on oluline mineraal, mis osaleb lihaste funktsioonis ja elektrolüütide tasakaalu säilitamises. Kaaliumtsitraat võib aidata asendada kaotatud elektrolüüte ja vähendada lihaskrampe.

Magusaine (sukraloos): Sukraloos on kunstlik magusaine, mis annab magususe ilma lisakaloriteta. See võib muuta spordijoogi maitse meeldivaks ilma suhkru põhjustatud veresuhkru hüppeid.

Vitamiinid: Vitamiinid nagu tiamiin (vitamiin B1), riboflaviin (vitamiin B2), pantoteenhape (vitamiin B5), püridoksiin (vitamiin B6), nikotiinamiid (vitamiin B3), metüülkobalamiin (vitamiin B12), biotiin (vitamiin B7) ja foolhape (vitamiin B9) võivad toetada energiavahetust, närvisüsteemi funktsiooni ja rakkude tervist.

Soodushind 0,99 € Tavahind 2,00 €
Laos
Lisainfo
BrändSELF
Maht330 ml
Kaal0 kg
MaitseApelsin
Write Your Own Review
Arvustatav toode:Self Padel Drink 330 ml

Tegemist on toidulisandiga!

Soovitatavat ööpäevast annust ei tohi ületada.

Oluline on toituda mitmekülgselt ja tasakaalustatult ning harrastada tervisliku eluviisi.

Toidulisandit ei tohi kasutada mitmekesise toitumise asendajana

Hoida laste eest varjatud ja kättesaamatus kohas.

Hoida toatemperatuuril valguse eest kaitstult.

Parim enne kuupäev on märgitud pakendile.

Rohkem SELF tooted