OstroVit Kõrge Valgusisaldusega Jäätis 400g Maasikas

SKU
OVKõVaJä4gMa

OSTROVIT KÕRGE VALGUSISALDUSEGA JÄÄTIS 400G

OstroVit High Protein Ice Cream on maitsev valgumagustoit, mis on mõeldud kõigile neile, kes jälgivad oma figuuri, on dieedil või pööravad erilist tähelepanu toidu kvaliteedile. Meie jäätist saad valmistada ise, kodus, kui tekib isu midagi magusat süüa. Kas otsite maitsvat jäätist, mis põhineb headel koostisosadel? Kas soovite nautida igatsetud magustoitu ja mitte tunda end süüdi? Valige meie revolutsiooniline toode – OstroVit Kõrge Valgusisaldusega maasikamaitseline jäätis.

PROTEIINIJÄÄTIS – MAITSVA JA TOITVA MAGUSTOIDU RETSEPT

OstroViti disainitud vadakuvalgul ja petipiimal põhinev jäätis rikastab dieeti suurepäraselt valkudega. 100 grammi toodet varustab keha koguni 52 grammi valku, mis teeb sellest tõelise valgupommi! Vastupidiselt enamikule poodides saadaolevatele jäätistele sisaldab OstroVit proteiinijäätis palju vähem rasva ega sisalda lisatud suhkrut. See on rikas ka kiudainete poolest, mis aitab hoida kõhtu täis pikka aega.

Meie kõrge valgusisaldusega jäätis sobib hästi kokteili- ja valgukokteili asendajaks aktiivsetele inimestele või neile, kes peavad valgurikast dieeti. Kompositsioonis sisalduv vadakuvalk on rikas aminohapete poolest, mis kiirendavad anaboolseid protsesse ja parandavad taastumist pärast treeningut.

  • Inimestele, kes otsivad tervisliku magustoidu retsepti.
  • Jäätise armastajatele.
  • Kui tunned süütunnet pärast magusa maiustamist.
  • Kui soovid keha varustada valkude ja kiudainetega.
  • Järgid dieeti või jälgid oma toidukordade kalorite sisaldust.
14,90 €
Laos

OMADUSED

Ei suuda kujutada ette suve ilma jäätiseta, kuid olete dieedil? Tänu meie madala kalorsusega valgujäätisele ei pea te enda naudinguid unustama. Lihtsalt segage pulber vee või piimaga ja asetage sügavkülma, et veenduda, et see saavutab sobiva konsistentsi.

Toote peamised omadused

  • KÕRGE VALGUSISALDUS – Meie kõrge valgusisaldusega jäätisepulbri proteiinisisaldus on 52%! Tänu sellele on see ideaalne asendus valgukokteilile pärast treeningut.
  • 3 MAITSVAT MAITSET – Meie sobiv jäätis on saadaval kolme klassikalise maitsega: šokolaadi-, maasika- ja piimja maitsega. Valige oma lemmik või segage need, kui te ei suuda otsustada!
  • TÄIELIKULT KREEMINE – Tänu pulbrilise vadakuvalgu ja petipiima ainulaadsele kombinatsioonile muutub meie jäätis väga kreemjaks. Te ei usu, et olete selle ise kodus hakkama saanud!
  • KAKS VALMISTAMISVIISI – Sõltuvalt teie eelistustest soovitame me valgurikka jäätise segada piima või veega. Viimane on ideaalne, kui soovite magustoidu kalorsust võimalikult palju vähendada.

SOOVITATAV KASUTUS

100 g (8 lusikatäit) pulbrit segada 200 ml vee või piimaga. Sega ühtlaseks kreemiks. Pane sügavkülma umbes 1 tunniks sügavkülma. Eemalda sügavkülmast poolkülmunud mass ja sega korralikult läbi. Pange toode umbes 1 tunniks sügavkülma, seejärel tarbige. Kõige maitsvam struktuur saadakse sügavkülma tekitamata. Soovitatav päevane annus – 50 g. Ärge tarvitage, kui olete mõne koostisosa suhtes allergiline!

Hoida seda pakendit tihedalt suletuna kuivas kohas, temperatuuril 15-25°C. Hoida otsese päikesevalguse eest. Pärast toote valmistamist ja külmutamist - hoida sügavkülmas mitte kauem kui 48 tundi. Pärast valmistoote sulatamist ärge uuesti külmutage!

KOOSTISOSAD

Vadakuvalgu kontsentraat (piimast), pett pulbrina, inuliin, lõssipulber, piimavalgud, emulgaator: letsitiinid; MCT õli (70%) kookosõli pulber, peedimahla kontsentraat pulbrina, aroomid, sool, aine paksendaja: ksantaankummi; magusaine: sukraloos.

Toode võib sisaldada soja, maapähkleid, muid pähkleid, seesamiseemneid, gluteeni sisaldavaid teravilju, mune, vähilaadseid, kala.

Toote netokaal: 400 g

Portsjoneid toote kohta: 8

Portsjoni kaal: 50 g

Toitumisalased andmed Portsjoni kohta 100 g kohta
Energia 816 kJ / 186 kcal 1631 kJ / 371 kcal
Rasv 4,1 g 8,2 g
- millest küllastunud rasvhapped 2,3 g 4,7 g
Süsivesikud 9,0 g 18 g
- millest suhkrud 7,6 g 15 g
Kiudained 4,3 g 8,6 g
Valk 26 g 52 g
Sool 0,5 g 1 g

Lisainfo
BrändOstroVit
Toote vormpulber
Serveerimise kogus100 g
Kogus pakendis1 tk
Write Your Own Review
Arvustatav toode:OstroVit Kõrge Valgusisaldusega Jäätis 400g Maasikas

Tegemist on toidulisandiga!

Soovitatavat ööpäevast annust ei tohi ületada.

Oluline on toituda mitmekülgselt ja tasakaalustatult ning harrastada tervisliku eluviisi.

Toidulisandit ei tohi kasutada mitmekesise toitumise asendajana

Hoida laste eest varjatud ja kättesaamatus kohas.

Hoida toatemperatuuril valguse eest kaitstult.

Parim enne kuupäev on märgitud pakendile.

Rohkem OstroVit tooted