Butterfly machine, Liblikamasin

SKU
PEC-TECMachine

HC PRO Liblikamasin on tõeline pärl rinnalihaste ja õla tagaosa treenimiseks. Masinat on väga lihtne ümber seadistada õlalihaste või rinnalihaste treenimiseks vastavalt vajadusele. On võimalik kasutada erinevaid haardeid ja käepidemeid, mis liiguvad väga mugavalt ja ergonoomiliselt vastavalt inimese kehaehitusele.

Nahkpolsterdused on keskmisest paksemad ja see tõttu kulumiskindlamad. Osta liblikamasin oma jõusaali ja see saab hoobilt Teie klientide lemmikuks.

Nagu kõik HC PRO seadmed, on ka see trenažöör valmistatud käsitööna, eriti vastupidavast materjalist ja vastab ka kõige nõudlikuma treenija vajadustele. On loodud kestma!

Vastavalt kliendi soovile on võimalik seadme metallraami ja nahkpolstri värvi valida.

Plokil kasutatakse raskusplokki liigutamiseks spetsiaalset linti, mis ei purune ja peab vastu igale raskusele. Raskusi on väga lihtne muuta splindi abil, mis sobitub hästi aukudesse.

Rullikud ja laagrid millel lint jookseb on valmistatud eriti vastupidavast ja kulumiskindlast metallist . Kindlasti ei kasutata HC PRO masinatel plastmassist või plastmasskattega rullikuid.

Loomulikult on seadet võimalik kinnitada turvaliselt põranda, kui ka seina külge.

Liblikamasinat on võimalik tellida väiksema või suurema raskusplokiga. Vastavalt sellele kujuneb ka lõplik hind.

3 190,00 €
Laos
Lisainfo
BrändHC PRO
Pikkus1150 mm
Laius500 mm
Kõrgus2200 mm
LihasgrupidÕlad, Rind
VärvMust
Write Your Own Review
Arvustatav toode:Butterfly machine, Liblikamasin