OSTROVIT BCAA 20-1-1 400G

SKU
OVBCA2011-400

OstroVit BCAA 20-1-1 on tippklassi preparaat füüsiliselt aktiivsetele inimestele, mis koosneb ainult kolmest hargnenud aminohappest: leutsiinist, valiinist ja isoleutsiinist. Toidulisand vähendab väsimustunnet pärast treeningut ja hoiab ära valkude lagunemise lihaskoes. BCAA (hargnenud ahelaga aminohapped) on hargnenud aminohapped: leutsiin, valiin ja isoleutsiin. Neid ühendeid nimetatakse nii, sest nende keemilises struktuuris on ulatuslik külgahel. Nad kuuluvad eksogeensete aminohapete gruppi, mis on vajalikud lisada toitumisele, sest meie keha ei suuda neid ise toota. Nad on enamiku valkude sünteesi lahutamatu osa ja üle 30% meie lihastest koosneb BCAA-dest. Pole kahtlust, et BCAA-del on meie toitumises oluline roll mitte ainult tervise, vaid ka lihaste ehitamise, pärast rasket treeningut toimuva taastumise ja keharasva vähendamise seisukohalt. BCAA-dega varustamist tuleks suurendada, eriti inimestel, kes treenivad intensiivselt. Füüsilise aktiivsuse kasvades suureneb nõudlus asendamatute aminohapete järele. Leutsiin - L-leutsiin - aitab vähendada väsimust. Seda peetakse kõige olulisemaks aminohappeks, mis stimuleerib valgusünteesi. See toetab meie lihaste struktuuri ja tugevust. See toimib mTOR kinaasi aktivaatorina, mis on meie keha peamine metaboolne rada, mis vastutab peamiselt uute lihaskiudude suurenenud sünteesi eest. Uuringud näitavad, et L-leutsiin suurendab meie insuliinitundlikkust. See soodustab ATP - kõrge energiaga sidemete, mis annavad meie organismile energiat, suurenenud transporti.

17,90 €
Laos

Aitab kaasa lihasjõu suurenemisele

BCAA-de kasutamisel täheldatakse lipolüüsi, see tähendab rasvhapete oksüdeerimise suurenemist - ideaalne toidulisand keharasva vähendamiseks.

BCAA toidulisandid vähendavad treeningujärgset füüsilist ja vaimset väsimust

Paljud uuringud näitavad üksmeelselt antikataboolset toimet (see on valkude lagunemine lihaskoes)

BCAA kasutamine energiaallikana - säästab meile lihastes glükogeeni

Tõestatud toime reguleerib neurotransmittereid

Koostisained:

L-leutsiin, emulgaator: letsitiinid; aroomid, peedimahla kontsentraat pulbrina, happesuse regulaator: sidrunhape; L-isoleutsiin, L-valiin, sool, magusaine: sukraloos.

Toimeained 100 g kohta / 1 serveeringu kohta

L-leutsiin 57,14 g / 6000 mg

L-isoleutsiin 2,857 g / 300 mg

L-valiin 2,857 g / 300 mg

Kasutamine:

Segage šeikeris 10,5 g (2 mõõtelusikat) 250 ml veega. Treeningupäevadel võtke üks serveering päevas enne või pärast treeningut. Treeninguvabadel päevadel võtke üks serveering kohe pärast ärkamist.

Ärge ületage soovitatavat ööpäevast annust. Ärge kasutage toodet mitmekesise toitumise asendajana (asendajana). Soovitatavad on tasakaalustatud toitumine ja tervislik eluviis. Ärge neelake alla, kui olete mõne koostisosa suhtes allergiline. Lapsed, rasedad või imetavad naised ei tohi toodet võtta. Hoida väikelastele kättesaamatus kohas.

Pakendi suurus: 400 grammi - 38 serveeringut

 

Lisainfo
BrändOstroVit
Write Your Own Review
Arvustatav toode:OSTROVIT BCAA 20-1-1 400G

Tegemist on toidulisandiga!

Soovitatavat ööpäevast annust ei tohi ületada.

Oluline on toituda mitmekülgselt ja tasakaalustatult ning harrastada tervisliku eluviisi.

Toidulisandit ei tohi kasutada mitmekesise toitumise asendajana

Hoida laste eest varjatud ja kättesaamatus kohas.

Hoida toatemperatuuril valguse eest kaitstult.

Parim enne kuupäev on märgitud pakendile.

Rohkem OstroVit tooted