HC PRO Plokkide Premium kombo 380 - 440 kg

SKU
PREMIUMCOMBO

HC PRO PLOKKIDE PREMIUM COMBO 380 KG - 440 KG on võimas jõusaalivarustus, mis võimaldab mitmekülgset ja tõhusat jõutreeningut.

Võrreldes teiste kaubamärkidega on meie raskus 2-3 korda suurem, sest esiteks tuleb koorem võimalikult vähese hõõrdumisega kätele ning teiseks pole lihtsamaks tegemiseks rullikuid jms kergendamaks edasi raskust.

380 kg Kombo sisaldab:

  • Krossover on 120 kg raskusplokkidega
  • biitsepsi/triitsepsi plokk on 140 kg raskusplokkidega

Sellest piisab igale harrastajale käetreeninguks. Peaaegu hõõrdumiseta uudne raskuste liikumine, mida jõusaaliomanikud ja kliendid on kiitnud.

440 kg Kombo sisaldab:

  • Krossover on 140 kg raskusplokkidega
  • biitsepsi/triitsepsi plokk on 160 kg raskusplokkidega

Käeploki saad kas vasakule või paremale poole, kui sellega tellimisel arvestada.

Hinnas sisaldub:

  • x2 SOLID REVOLVING PRO-STYLE LAT BAR (MB128) 
  • x2 HC PRO PREMIUM NYLON STIRRUP HANDLE (SS102) 
  • x1 TRICEP PREE DOWN-ROPE DOUBLE (MB133)
1-2 tööpäeva jooksul
4 290,00 €
Laos

Siin on mõned kasulikud harjutused, mida saate selle plokkide komboga teha:

Krossoveritõmbed: Kasutades 120 kg raskusplokke krossoveritõmbamiseks, saate treenida rindkere lihaseid, eriti rinna suure lihase ehk rinnalihase (pectoralis major) ülaosa. See harjutus on suurepärane rinna arendamiseks.

Biitsepsi/triitsepsi treening: Kasutage biitsepsi/triitsepsi plokki 140 kg raskusega. Biitsepsiharjutused hõlmavad näiteks biitsepsikurvi tõmbeid, samas kui triitsepsiharjutused hõlmavad triitsepsilaiendusi. Need harjutused aitavad teil käe lihaseid tugevdada ja kujundada.

Ühe käe krossoveri tõmbed: Kui käeplokk võimaldab seda, saate teha ühe käe krossoveri tõmbeid, mis on suurepärane viis tasakaalustatud arengu saavutamiseks mõlemal käel ja keskendudes rohkem stabilisaatorlihastele.

Muud harjutused: Lisaks eespool mainitud harjutustele saate kasutada neid plokke ka muude jõuharjutuste jaoks, näiteks õlgade, selja ja jalgade treenimiseks, kui teil on vastav varustus ja kohandused.

Muud eelised:

Hõõrdumiseta liikumine: Üks suur eelis nende plokkide puhul on hõõrdumiseta liikumine, mis tähendab sujuvat ja kontrollitud raskuste tõstmist. Seda omadust saab kasutada ka isomeetriliste harjutuste ja raskusjõu keskendunud treeningute jaoks.

Hooldusvaba: Kuna raskuste virnade vertikaaljuhikute kliirens on väiksema võimaliku hõõrdumise tõttu tavapärasest suurem, ei pidurda sinna kogunev tolm ja mustus raskusplokkide liikumist nagu teiste kaubamärkide risti ja käeblokkidel.

Kokkuvõttes võimaldab HC PRO PLOKKIDE PREMIUM COMBO 380 KG - 440 KG teha mitmesuguseid jõuharjutusi ja sobib nii harrastajatele kui ka professionaalsetele jõusaaliomanikele. Kuid enne uue treeningprogrammi alustamist on alati soovitatav konsulteerida treeneri või tervishoiutöötajaga, et tagada, et harjutused sobivad teie individuaalsetele vajadustele ja võimetele.

Oluline on arvestada ristibloki ostmisel:

  1. Ristibolki raskusplokid / metallrullikud, millel traat liigub, vähendavad valitud raskust veerandini esialgsest kaalust.  
    Teisisõnu, 80-kilose raskusploki koormus on 20 kilogrammi jne.
  2. Valitud raskusblokki hiljem muuta ega suurendada ei saa. Põhjus on selles, et vertikaalsed tõstukid on alati valmistatud õige pikkudega vastavalt iga raskusbloki jaoks ning isegi kui ühes avas on mitu raskusplaati, on keskmise kinnitus, kuhu raskused kinnitatakse, alati õige suurusega oma raskuspaki jaoks ning seda ei saa "venitada" suurema raskuspaki vajaduste rahuldamiseks.
Lisainfo
BrändHC PRO
Pikkus3600 mm
Laius900 mm
Kõrgus2350 mm
LihasgrupidKäed, Õlad, Rind, Selg
VärvMust
Write Your Own Review
Arvustatav toode:HC PRO Plokkide Premium kombo 380 - 440 kg
Rohkem HC PRO tooted