Ostrovit Melatonine 1mg, unehormoon melatoniin 180tbs

SKU
OstrMelat1mg180

OSTROVIT MELATONINE 1MG, UNEHORMOON MELATONIIN 180TBS on toidulisand, mis sisaldab melatoniini. See toode on saadaval tablettide kujul ja pakendis on 180 tabletti.
Melatoniin on hormoon, mida toodetakse käbinäärmes (epifüüs) ajus ning selle peamine roll on reguleerida une-ärkveloleku tsükleid ja bioloogilist kellaaega organismis. Melatoniini täiendav tarbimine võib aidata parandada une kvaliteeti, reguleerida unerütmi ning võidelda unetuse või unehäiretega.
OSTROVIT MELATONINE 1MG, UNEHORMOON MELATONIIN 180TBS sobib tarbimiseks mitmetele inimestele, kellel võivad olla unega seotud probleemid või kes soovivad oma une kvaliteeti parandada. Siia hulka võivad kuuluda:
1.    Uneprobleemidega inimesed: Need, kes kannatavad unetuse, rahutu une või muude unehäirete all ning otsivad looduslikku viisi parema une saavutamiseks.
2.    Inimesed, kellel on ebaregulaarne unerütm: Näiteks need, kellel on vahetustega töögraafik, mis võib mõjutada nende unekvaliteeti ja bioloogilist kella.
3.    Reisijad: Eriti need, kes kannatavad ajavööndite vahetamisest tingitud unehäirete all või kogevad sagedast reisimist erinevatesse ajavöönditesse.
4.    Vanemad täiskasvanud: Need, kellel võib olla vähenenud loomulik melatoniini tootmine vanusega, mis võib mõjutada nende unekvaliteeti.
5.    Sportlased ja treenijad: Kes soovivad optimeerida taastumist ja jõudlust läbi parema une kvaliteedi.
 

Soodushind 9,90 € Tavahind 14,90 €
Laos

OSTROVIT MELATONINE 1MG, UNEHORMOON MELATONIIN 180TBS kasutamine võib varieeruda sõltuvalt individuaalsetest vajadustest ja tootja soovitustest. Siin on üldised juhised selle toote tarbimiseks:
1.    Annustamine: Tavaliselt soovitatakse võtta üks tablett enne magamaminekut. Järgige tootja soovitusi ja ärge ületage soovitatud annust.
2.    Tableti neelamine: Neelake tablett tervelt alla koos klaasi veega. Ärge purustage, närite ega lahustage tabletti suus, vaid neelake see tervelt alla.
3.    Ajastamine: Võtke tablett enne magamaminekut vastavalt soovitustele. Melatoniini tarbimine enne magamaminekut aitab kehal paremini valmistuda uneperioodiks.
 

Lisainfo
BrändOstroVit
Toote vormtabletid
Serveerimise kogus180
Kogus pakendis180 tk
Write Your Own Review
Arvustatav toode:Ostrovit Melatonine 1mg, unehormoon melatoniin 180tbs

Tegemist on toidulisandiga!

Soovitatavat ööpäevast annust ei tohi ületada.

Oluline on toituda mitmekülgselt ja tasakaalustatult ning harrastada tervisliku eluviisi.

Toidulisandit ei tohi kasutada mitmekesise toitumise asendajana

Hoida laste eest varjatud ja kättesaamatus kohas.

Hoida toatemperatuuril valguse eest kaitstult.

Parim enne kuupäev on märgitud pakendile.

Rohkem OstroVit tooted