Tugev 3-astmeline hantliriiul, suur mudel

SKU
HCHEXRK-L

Tutvustame HC PRO 3 Tier Dumbbell Racki – tipptasemel salvestuslahendust kaubanduslikele jõusaalidele ja spordikeskustele. See riiul on ehitatud taluma ka kõige raskemaid keskkondi, kasutades ainult kõrgeima kvaliteediga materjale, et tagada pikaajaline vastupidavus.

Kolme tasemega riiul pakub piisavalt ruumi igas suuruses hantlitele, hoides need organiseerituna ja klientidele hõlpsasti juurdepääsetavana. Riiulitel on libisemisvastane pind, et vältida õnnetusi või teie seadmete kahjustamist.

HC PRO 3 tasemegahantliraam pole mitte ainult praktiline, vaid ka stiilne. Selle elegantne ja kaasaegne disain täiendab iga jõusaali sisekujundust, lisades teie spordisaalile professionaalsust.

HC PRO 3 tasemega hantliriiulisse investeerimine tähendab investeerimist oma jõusaalivarustuse organiseeritusse ja pikaealisusesse. See kommertskvaliteetne hammas on ehitatud kestma ja hoiab teie hantlid turvaliselt, turvalisena ja hõlpsasti ligipääsetavana ka aastaid. Täiustage oma jõusaali juba täna HC PRO 3 taseme hantliraamiga.

2 sellist riiuli mahutab 10-60kg komplekti (kokku 19paari)

439,00 €
Laos
Lisainfo
BrändHC PRO
Pikkus1620 mm
Laius584 mm
Kõrgus813 mm
VärvMust
Write Your Own Review
Arvustatav toode:Tugev 3-astmeline hantliriiul, suur mudel
Rohkem HC PRO tooted