Hc Pro E-Meth 360g Kirsipomm

SKU
21570

E-Meth: äärmuslik energia ja sooritusvõime – nüüd saadaval!

Tere tulemast kogema sportlaste ja aktiivsete seiklejate uut lemmikut, E-Methi! Kas teil on eesmärke, mis nõuavad äärmuslikku sooritusvõimet? E-Meth annab teile treeninguteks ja igapäevasteks tegevusteks vajaliku energialaengu ja keskendumisvõime. Ärge leppige keskpärasusega, kui E-Methiga on võimalik rohkem saavutada!

Miks valida E-Meth?

  • Kohandatav energia: Kofeiinisisaldus 1000–3000 mg annab teile vabaduse reguleerida oma energiataset täpselt õige intensiivsusega.
  • Tasakaalustatud jõud: L-teaniin (1000–4000 mg), koos kofeiiniga, pakub keskendunud ja tasakaalustatud energiataset ilma igasuguse närvilisuseta.
  • Fookus ja motivatsioon: Fenüülalaniini ja tauriini kombinatsioon (5000–10000 mg kumbki) teritab teie meelt ja toetab teie südame tervist.
  • Täiustatud kognitsioon: Koliini (2500–5000 mg) lisamine parandab teie aju funktsiooni, muutes otsuste tegemise kiiremaks ja tõhusamaks.
  • Maksimaalne vastupidavus: Suur kogus L-tsitrulliini (30000–40000 mg) suurendab teie vereringet, andes teile vastupidavust ka kõige nõudlikumates treeningutes.

Ohutu, tõhus ja usaldusväärne

E-Meth on välja töötatud ohutust silmas pidades. E-Methi valimine tähendab toote valikut, mis on loodud pakkuma teile parimat võimalikku sooritusvõimet ilma kompromissideta. Järgige annustamisjuhiseid ja kuulake oma keha – see tagab, et teie kogemus on nii tõhus kui ka ohutu.

Ostke kohe ja kogege erinevust!

Kas olete valmis oma treeninguid revolutsiooniliselt muutma? Ostke E-Meth juba täna ja tõuske energia ja sooritusvõime uuele tasemele. Olgu tegu väljakutseid pakkuvate treeningute või pika päevaga, E-Meth on siin, et teid igal sammul toetada. Klõpsake nüüd „Lisa ostukorvi“ ja alustage oma teekonda äärmuslike saavutuste poole E-Methiga!

34,90 €
Laos

Toote koostis 100g kohta:

Kofeiin: 1000–3000 mg (1–3%) Kofeiini kogus võib varieeruda sõltuvalt soovitud stimulatsioonitasemest. Ohutuse huvides on oluline jääda mõistlikesse piiridesse.

L-teaniin: 1000–4000 mg (1–4%) L-teaniini kogus on tavaliselt umbes sama või veidi suurem kui kofeiinil, et tasakaalustada stimuleerivat toimet.

Fenüülalaniin: 5000–10000 mg (5–10%) Fenüülalaniini kogus on valitud keskendumist ja motivatsiooni tõstvate omaduste järgi.

Tauriin: 5000–10000 mg (5–10%) Tauriini kogus toetab kognitiivset funktsiooni ja südame tervist.

Koliini: 2500–5000 mg (2,5–5%) Koliini kogus valitakse selle kognitiivset funktsiooni parandavate omaduste järgi.

L-tsitrulliin: 30000–40000 mg (30–40%) L-tsitrulliini kogus on suurim, kuna soodustab vereringet ja vastupidavust. Suurem kogus on tõhusam.

Kasutusjuhised:

Alla 75 kg kaaluvatele sega pool tundi enne treeningut 1 kulbitäis veega, et treeningu alguseks oleksid toimeained veres. Üle 75 kg kaaluvatele ja vanakooli sportlastele, kes vajavad lisatõuget, segage 2 kulbitäit veega.

Pane tähele, et E-Meth’i saab võtta ka lisatõuke saamiseks olukordades, kus õhtuste tegevuste või muu sarnase jaoks on vaja keskenduda ja lisaenergiat.

Lisainfo
BrändHC PRO
Toote vormpulber
Write Your Own Review
Arvustatav toode:Hc Pro E-Meth 360g Kirsipomm

Tegemist on toidulisandiga!

Soovitatavat ööpäevast annust ei tohi ületada.

Oluline on toituda mitmekülgselt ja tasakaalustatult ning harrastada tervisliku eluviisi.

Toidulisandit ei tohi kasutada mitmekesise toitumise asendajana

Hoida laste eest varjatud ja kättesaamatus kohas.

Hoida toatemperatuuril valguse eest kaitstult.

Parim enne kuupäev on märgitud pakendile.

Rohkem HC PRO tooted