Soodne ja Kange Vitamin C 500 mg 90 tabs

SKU
OvViC50mg90ta

C-vitamiin 500 mg on kvaliteetne toidulisand, mis on L-askorbiinhappe allikas. See on kergesti neelatavate tablettidena saadaval olev preparaat, mis on loodud sportlastele ja inimestele, keda iseloomustab suurenenud nõudlus C-vitamiini järele.

C-vitamiin 500 mg – väärtuslik L-askorbiinhappe allikas
C-vitamiin on orgaaniline keemiline ühend, mis kuulub polühüdroksüalkoholide rühma. Tegemist on vees lahustuva ainega, mille liig eritub organismist uriini ja higiga. Inimorganism ei ole võimeline C-vitamiini ise sünteesima, mistõttu peetakse seda ühendit eksogeenseks koostisosaks, mis tuleb organismi viia koos igapäevase menüüga või toidulisandite kujul. Loomulikult leidub C-vitamiini peamiselt värsketes köögiviljades ja puuviljades. Askorbiinhapet leidub acerolas, mustsõstras, apelsinides ja maasikates, aga ka lehtkapsas, rooskapsas, paprikas ja nuikapsas.

Vitamin C 500 mg koostisainete omadused:
C-vitamiin aitab kaasa immuunsüsteemi õigele talitlusele ning toetab ka immuunsüsteemi korraliku talitluse säilitamist intensiivse füüsilise koormuse ajal ja pärast seda. Lisaks toetab L-askorbiinhape kollageeni nõuetekohast tootmist, et tagada veresoonte, luude, kõhrede ja igemete, aga ka hammaste ja naha optimaalne funktsioneerimine. Aine aitab kaasa ka korraliku energiavahetuse säilitamisele ja närvisüsteemi optimaalsele talitlusele. C-vitamiin aitab vähendada väsimust ja kurnatust ning mis veelgi enam, toetab normaalsete psühholoogiliste funktsioonide säilimist ning aitab kaitsta rakke oksüdatiivse stressi eest. Ühend toetab ka E-vitamiini redutseeritud vormi taastumist ja suurendab raua imendumist.

7,90 €
Laos

Soovitatav kasutus
Võtke 1 portsjon (1 tablett) päevas. Mitte kasutada inimestel, kellel on eelsoodumus neerukivide tekkeks või kellel on neerukivid. Toode on mõeldud täiskasvanutele.

Koostisained
L-askorbiinhape (vit. C), mahuaine: mikrokristalne tselluloos; tärklis, paakumisvastased ained: rasvhapete magneesiumisoolad, ränidioksiid.

Toode võib sisaldada piima (sh laktoosi), soja, maapähkleid, muid pähkleid, seesamiseemneid, gluteeni sisaldavaid teravilju, mune, vähilaadseid, kala.

Toimeained portsjoni kohta % RI*
C-vitamiin 500 mg 625%
*RI – võrdluskogus

Lisainfo
BrändOstroVit
Toote vormtabletid
Kogus pakendis90 tk
Write Your Own Review
Arvustatav toode:Soodne ja Kange Vitamin C 500 mg 90 tabs

Tegemist on toidulisandiga!

Soovitatavat ööpäevast annust ei tohi ületada.

Oluline on toituda mitmekülgselt ja tasakaalustatult ning harrastada tervisliku eluviisi.

Toidulisandit ei tohi kasutada mitmekesise toitumise asendajana

Hoida laste eest varjatud ja kättesaamatus kohas.

Hoida toatemperatuuril valguse eest kaitstult.

Parim enne kuupäev on märgitud pakendile.