Megabol Whey Mass Gain 3000 g

SKU
MeWhMaGa30g

Whey Mass Gain on kvaliteetne ja kõrge kalorsusega liitsüsivesikute valgupreparaat, mis annab lihastele energiat ja annab vajaliku "ehitusmaterjali" lihaste kasvatamiseks. 

See sisaldab erineva imendumiskiirusega süsivesikute segu, pakkudes pikaajalist energiat ja võimaldades lihaste glükogeeni kiiret täiendamist. 

Lisaks süsivesikutele on toote põhikomponendiks vadakuvalgu kontsentraat (WPC), mis on suurepärane aminohapete, sealhulgas BCAA allikas. 

See aitab kiirendada lihaskoe taastumist ja kiirendab lihaste kasvu. Samuti pakub see erinevaid vitamiine optimaalses koguses, et rikastada rasket treeningut tegevate sportlaste toitumist. 

See preparaat on mõeldud eelkõige inimestele, kellel on probleeme lihasmassi ja mahu kasvatamisega, kuid ta on abiks ka kiire ainevahetusega inimestele.

25,90 €
Laost otsas

KASUTUSJUHEND

Lahustada 50 g  (5 supilusikatäit) pulbrit vees või piimas, juua seda segu 1-4 korda päevas.

KOOSTIS

Maltodekstriin, vadakuvalgu kontsentraat, nisuidu valk, dekstroosmonohüdraat, lõhna- ja maitseained, vitamiinid (vitamiin C - askorbiinhape, vitamiin PP - niatsiin, vitamiin E - tokoferool, pantoteenhape, vitamiin B2 - riboflaviin, vitamiin B6 - püridoksiin, vitamiin B1 - tiamiin , foolhape - folatsiin, biotiin, vitamiin B12 - tsüanokobalamiin), karmiinpunane, E124 värvaine.

Lisainfo
BrändMEGABOL
Pikkus230 mm
Laius230 mm
Kõrgus200 mm
Toote vormpulber
Serveerimise kogus60
Write Your Own Review
Arvustatav toode:Megabol Whey Mass Gain 3000 g

Tegemist on toidulisandiga!

Soovitatavat ööpäevast annust ei tohi ületada.

Oluline on toituda mitmekülgselt ja tasakaalustatult ning harrastada tervisliku eluviisi.

Toidulisandit ei tohi kasutada mitmekesise toitumise asendajana

Hoida laste eest varjatud ja kättesaamatus kohas.

Hoida toatemperatuuril valguse eest kaitstult.

Parim enne kuupäev on märgitud pakendile.

Rohkem MEGABOL tooted