OstroVit Omega 3-6-9 180 cps

SKU
OVOm369180ca

OstroVit Omega 3-6-9 on toidulisand, mis on väärtuslike küllastumata rasvhapete, sealhulgas omega-3, omega-6 ja omega-9, allikas ning annab lisaks kehale ka E-vitamiini. See on kapslite kujul valmistatud preparaat, mida soovitatakse eriti inimestele, kellel on suurenenud vajadus eespool mainitud ühendite järele.

OstroVit Omega 3-6-9 - väärtuslike küllastumata rasvhapete allikas

Omega-3 rasvhapped on olulised rasvhapped, mida inimkehas ei sünteesita, seega tuleb neid igapäevase dieedi abil või vajadusel toidulisandite kujul kehasse viia. OstroVit'i preparaadis kasutatakse nii alfa-linoleenhapet (ALA), mida leidub peamiselt linaseemneõlis, kui ka eikosapentaeenhapet (EPA) ja dokosaheksaeenhapet (DHA), mis on ühendid, mida leidub peamiselt rasvastes merekalades.

Omega-6 rasvhapped on ühendid, mis kuuluvad oluliste rasvhapete rühma ja moodustavad osa rakumembraanidest. OstroVit Omega 3-6-9 toidulisand kasutab linoolhapet (LA), mis pärineb päevalilleõlist ja linaseemnetest ning mida leidub ka teistes taimeõlides, näiteks viinamarjaseemneõlis.

Omega-9 rasvhapped on küllastumata rasvad, mille esindajaks (preparaadis kasutatav) on oleiinhape (OA). Ühendi peamine toiduallikas on oliiviõli, kuigi oleiinhapet leidub ka rapsiõlis, pähklite õlis, päevalilleseemneõlis ja linaseemneõlis.

Vitamiin E on orgaaniliste keemiliste ühendite rühm, mis kuulub rasvlahustuvate vitamiinide hulka, millest suurimat bioloogilist aktiivsust näitab preparaadis kasutatav D-alfa-tokoferool. See on ühend, mida inimkehas säilitatakse peamiselt rasvkoes ja neerupealistes. Toidus leidub seda peamiselt taimeõlides, pähklites ja seemnetes.

OstroVit Omega 3-6-9 sisaldavate koostisosade omadused:

Toidulisandis leiduv eikosapentaeenhape (EPA) ja dokosaheksaeenhape (DHA) aitavad kaasa südame normaalsele talitlusele, ning soodne toime ilmneb päevasel 250 mg EPA ja DHA tarbimisel.

Preparaadis kasutatav dokosaheksaeenhape (DHA) toetab aju normaalset talitlust ja aitab säilitada korralikku nägemist, ning soodne toime ilmneb päevasel 250 mg DHA tarbimisel.

Preparaadis kasutatav alfa-linoleenhape (ALA) ja linoolhape (LA) aitavad hoida optimaalset vere kolesteroolitaset, ning soodne toime ilmneb päevasel 2 g ALA ja 10 g LA tarbimisel.

Lisaks sisaldab toidulisand oleiinhapet, mistõttu tasub teada, et küllastunud rasvade asendamine küllastumata rasvadega toidus aitab hoida vere kolesteroolitaset normaalsena. Oleiinhape on küllastumata rasv. Samuti aitab preparaadis kasutatav vitamiin E kaitsta rakke oksüdatiivse stressi eest.

TÄHELEPANU! Kõrge kalaõli sisalduse tõttu on tootel kala lõhn.

16,90 €
Laost otsas

Soovitatav kasutamine
Tarbige 1 portsjon (1 kapsel) päevas, eelistatavalt pärast sööki. Jooge piisava koguse veega.

Koostisained
Kalaõli, linaseemneõli, päevalilleseemneõli, želatiin, niisutaja - glütserool; vesi; DL-alfa-tokoferüülatsetaat (E-vitamiin).

Toode võib sisaldada piima (sh laktoosi), sojaube, maapähkleid, teisi pähkleid, seesamiseemneid, kaera, mune, vähilaadseid.

Lisainfo
BrändOstroVit
Toote vormkapslid
Serveerimise kogus180
Kogus pakendis180 tk
Write Your Own Review
Arvustatav toode:OstroVit Omega 3-6-9 180 cps

Tegemist on toidulisandiga!

Soovitatavat ööpäevast annust ei tohi ületada.

Oluline on toituda mitmekülgselt ja tasakaalustatult ning harrastada tervisliku eluviisi.

Toidulisandit ei tohi kasutada mitmekesise toitumise asendajana

Hoida laste eest varjatud ja kättesaamatus kohas.

Hoida toatemperatuuril valguse eest kaitstult.

Parim enne kuupäev on märgitud pakendile.

Rohkem OstroVit tooted