Pjuractive 2skin gel 20 ml

SKU
12520-01

Pjuractive '2skin' on nahakaitse innovatsioon hõõrdumise ja villide vastu. See loob kohe nähtamatu kaitsekihi, mis tugevdab naha rakkude struktuuri. 

Samuti jaotab stressi ja survet nahale suurema pindala ulatuses. Kuna sisalduvad silikoonimolekulid ei tungi nahka, vaid jäävad pinnale, püsib 2skin määrimisomadustega pikka aega ja hoiab samal ajal naha hingavust. 

Lisaks on geel veekindel ja higistamiskindel, mis aitab kaasa määrimisele. Kaitset saab tugevdada toodet korduvalt peale kandes. '2skin' on lõhnatu, eriti nahasõbralik ja säilitusaineteta. Pakub täiuslikku kaitset isegi ekstreemsete jooksude, päevaste jooksude ja muude vastupidavusalade ajal. 

PJURACTIVE 2SKIN GEL 20 ML on naha kaitsmiseks välja töötatud uuenduslik toode, mis sobib paljudeks erinevateks kasutusaladeks. siin on mõned näidised:

Jooksmine ja sörkimine: Pjuractive 2skin geel pakub ideaalset kaitset hõõrdumise ja villide tekke eest, mistõttu on see suurepärane valik jooksjatele ja sörkijatele.

Jalgrattasõit: Rattaga sõites põhjustab iste ja riietus tavaliselt hõõrdumist ja ärritust. See geel aitab selliseid probleeme vältida.

Matkamine ja telkimine: Pikad matkad ja ekskursioonid võivad jalgadele ja nahale tugeva koormuse. 2skin-geel aitab vähendada hõõrdumist ja kaitsta nahka.

Pallisport: mängides erinevaid pallispordialasid, nagu jalgpall, korvpall või tennis, võib nahk hõõrduda ja hõõrduda. See geel aitab selliseid probleeme vältida.

Fitness: Toode sobib ka üldfitnessiks ja treeninguks, kus nahale võib tekkida hõõrdumisest tingitud stress.

Pikad tööpäevad: Kui peate tööpäeva jooksul pikka aega istuma või seisma, võib see geel aidata vältida nahaärritust ja hõõrdumist.

Veesport: Kuna toode on veekindel, sobib see ka veespordiga tegelemiseks nagu süsta, purjetamine ja veesuusatamine, et kaitsta nahka hõõrdumise eest.

Muud spordialad: Pjuractive 2skin geel sobib igale spordialale, kus nahk võib olla hõõrdumise ja hõõrdumise all.

Üldine nahakaitse: Võib kasutada ka igapäevaseks naha üldkaitsevahendiks, et vältida hõõrdumist ja hõõrdumist erinevates olukordades.

See toode on eriti kasulik pikaajaliste ja intensiivsete treeningvormide puhul, nagu maratonijooks, triatlon, matkamine või pikad rattamatkad, kus nahk on pidevalt stressi all. Pange tähele, et geeli saab kasutada ka ennetavalt, et vältida võimalikke nahaprobleeme enne nende ilmnemist.

Valmistatud Saksamaal.

8,90 €
Laos

Koostis:  tsüklopentasiloksaanid, dimetikoonid, dimetikonool, polümetüülsilsekvioksaanid

Lisainfo
BrändPjur
Maht20 ml
Write Your Own Review
Arvustatav toode:Pjuractive 2skin gel 20 ml