ICONFIT Joint Kollagen 300g

SKU
icjntcoll

ICONFIT LIIGESTE KOLLAGEEN on kompleksne toode, mis on Eestis välja arendatud ja toodetud liigeste tervise, luude, sidekoe ja kõhrede toetamiseks. Sisaldab hoolikalt valitud tõhusaid koostisosi ja on mõeldud inimestele, kellel on liigeseprobleemid või kõigile, kes vajavad oma liigestele lisatoetust.
Igas portsjonis 10 000 mg hüdrolüüsitud kollageeni, mis imendub organismis kergesti ning toetab sidekoe moodustumist.
Hüdrolüüsitud kollageen on valk, mida leidub praktiliselt kõigis meie keha kudedes. See on meie kõõluste, naha, liigeste ja luude ehitusmaterjal. Kollageen mõjutab ka sidekoe sidusust, tugevust ja elastsust.
Täiendava kasu saamiseks on lisatud mangaani, kaltsiumi, tsinki ja magneesiumi, mis aitavad hoida luid normaalsena. Lisaks aitab mangaan kaasa sidekoe moodustumisele.
C-vitamiin aitab kaasa kollageeni normaalsele moodustumisele luude ja kõhrkoe normaalseks talitluseks.
Samuti lisanud teisi kasulikke koostisosi nagu glükoosamiin, kondroitiin, MSM, hüaluroonhape ja India Viirukipuu (Boswellia Serrata) vaigu ekstrakt. 

14,80 €
Laos

KUIDAS KASUTADA: Täiskasvanutel segada 20 g pulbrit (1 mõõtelusikas) 250-300 ml veega. Tarbida üks kord päevas. Võite lisada veidi vähem või rohkem vett vastavalt oma soovile. 
HOIATUSED: Mitte kasutada toidulisandit mitmekesise toitumise asendajana. Oluline on toituda mitmekülgselt ja tasakaalustatult ning harrastada tervislikku elustiili. Ärge ületage soovitatavat ööpäevast annust. Hoida lastele kättesaamatus kohas. Ärge kasutage, kui olete ülitundlik mõne komponendi suhtes. Ei soovitata lastele, rasedatele ja imetavatele naistele. Veresuhkru probleemide, südame-veresoonkonna haiguste ja verevedeldajate kasutamise korral konsulteerida arstiga.

Lisainfo
BrändICONFIT
Toote vormpulber
Write Your Own Review
Arvustatav toode:ICONFIT Joint Kollagen 300g

Tegemist on toidulisandiga!

Soovitatavat ööpäevast annust ei tohi ületada.

Oluline on toituda mitmekülgselt ja tasakaalustatult ning harrastada tervisliku eluviisi.

Toidulisandit ei tohi kasutada mitmekesise toitumise asendajana

Hoida laste eest varjatud ja kättesaamatus kohas.

Hoida toatemperatuuril valguse eest kaitstult.

Parim enne kuupäev on märgitud pakendile.

Rohkem ICONFIT tooted