Olympic Weightlifting Bar, tõstekang 220 cm

SKU
OWB-BZ

Tõstekang ja jõutõstekangi on kaks erinevat kangi, mis on mõeldud erinevat tüüpi jõutõstmiseks ning neil on funktsionaalsuse ja mõõtmete osas mõned erinevused.

Olümpia jõutõstmises kasutatav tõstekang on mõeldud spetsiaalselt haaramiseks ja tõukamiseks. See on kergem ja paindlikum kui jõulatt. Kangi läbimõõt on veidi õhem, tavaliselt umbes 28 mm, mis võimaldab haaramisel ja tõukamisel paremat haaret ja käsitsemist. Otstes olevad vabalt pöörlevad laagrid annavad latile dünaamilisema liikumise ja parema juhitavuse raskete tõstmiste ajal.

Jõutõstekang on seevastu mõeldud jõutõstmiseks, mis koosneb kükkidest, lamades surumisest ja jõutõstmisest. Jõulatt on tugevam ja jäigem kui kaalukangi. Selle läbimõõt on tavaliselt veidi paksem, umbes 29 mm, mis parandab selle vastupidavust ja stabiilsust raskete tõstmiste ajal. Jõutõstmise kangidel ei ole tavaliselt vabalt pöörlevaid laagreid, sest täpne juhtimine ja stabiilsuse tase on jõutõstmises olulisemad kui dünaamiline liikumine.

Läbimõõt 28 mm, PSI: 215 000, 10 tk nõellaagrid, keskkohata rihvel, kangi kaal 20 kg, ilma lukkudeta, maksimaalne koormus 680 kg.

290,00 €
Laos
Lisainfo
BrändHC PRO
Pikkus2200 mm
Käepideme läbimõõt28MM
Varruka läbimõõt50MM
Maksimaalne laadimiskaal kg680
Kaal20 kg
VärvHõbedane
Write Your Own Review
Arvustatav toode:Olympic Weightlifting Bar, tõstekang 220 cm
Rohkem HC PRO tooted