Biitsepsi ja triitsepsi kombineeritud masin

SKU
GC-5086

Tutvustame 105 kg raskusplokiga biitsepsi ja triitsepsi masinat – kõik-ühes lahendus käelihaste tõhusaks treenimiseks. See tipptasemel treeningseade on läbinud hoolika testimise. See võimaldab teil sooritada biitsepsi ja triitsepsi harjutusi sujuvalt, ilma, et oleks vaja kasutada mitut masinat. 

Olge valmis suurepärast liikumisulatust ja maksimeeritud lihaste tööd tänu uuenduslikule disainile, mis eristab seda masinat teistest.

Põhjused, miks biitsepsi ja triitsepsi masin peaks olema igas jõusaalis kohustuslik:

  • Ruumisäästlik disain: biitsepsi ja triitsepsi harjutuste kombinatsiooniga ühes masinas võimaldab oma jõusaali ruumikasutust maksimeerida ja rahuldades kõigi oma liikmete treeningvajadusi.
  • Ajasäästlikud treeningud: tehke kiiresti järjestikku biitsepsi ja triitsepsi harjutusi, optimeerides nii oma treeningaega.
  • Reguleeritav koormus: 105 kg kaaluv raskusplokk võimaldab erinevat treeningkoormust, mis tõttu see masin sobib nii algajatele kui edasijõudnutele.
  • Täiustatud liikumisulatus: masina uuenduslik disain võimaldab täiusliku biitsepsi ja triitsepsi treeningut.
  • Sujuvad ja kontrollitud liigutused: kogege biitsepsi ja triitsepsi masinaga tugevat aga samas ohutut harjutamist.
  • Tugev konstruktsioon: valmistatud tippkvaliteetsetest materjalidest, see seade on loodud kestma raskeid treeninguid, tagades pikaealisuse ja vastupidavuse nõudlikus jõusaali keskkonnas.
  • Kasutajasõbralik disain: masina disain ja reguleeritavad seaded muudavad selle kasutajasõbralikuks.
1 499,00 € Tavahind 2 390,00 €
Laos

HC PRO biitsepsi ja triitsepsi masin on revolutsiooniline täiendus igasse jõusaali, pakkudes mitmekülgset käte treeningut ühes kompaktses seadmes. Suure 105 kg raskusplokiga trenazõõr pakub ühtlast vastupanu, võimaldades teil kohandada oma treeningu intensiivsust vastavalt oma treenitusele ja eesmärkidele. Selle geniaalse disain muudab teie oma treeningud efektiivsemaks ja aitab saavutada märkimisväärseid tulemusi. See kvaliteetne masin on ehitatud vastu pidama intensiivsele kasutamisele, tagades seadme pikaealisuse.

Muutke oma kätetreeninguid biitsepsi ja triitsepsi masinaga!  
See erakordne seade, mida ei sega enam piiratud ruum ega aeg, ühendab biitsepsi ja triitsepsi harjutused ühes mugavas üksuses, olenemata sellest, kas olete algaja või edasijõudnu.

105 kg kaaluv raskusplokk tagab väljakutsuva ja tõhusa treeningu, arendades muljetavaldavalt jõudu ja lihaseid. Viige oma käed järgmisele tasemele ja saavutage selle mitmekülgse ja kasutajasõbraliku masinaga hästi kujundatud kehaehitus. HC PRO biitsepsi ja triitsepsi masin – tõstke oma kätetreeningut uuele tasemele ja ületage oma piire. Alustage oma teekonda tugevamate ja jämedamate käte poole juba täna!

Masina disain ja esmaklassiline viimistlus lisavad teie jõusaali keskkonnale elegantsi, sulandudes sujuvalt iga sisustusega.

Kokkuvõtteks võib öelda, et 105 kg raskusplokiga biitsepsi ja triitsepsi masin on käetreeningu jaoks mängumuutja, pakkudes võrreldamatut mugavust, mitmekülgsust ja ohutust. Kui lisate selle uuendusliku masina oma jõusaali, saate oma liikmetele pakkuda suurepäraseid treeningkogemusi. Investeerige biitsepsi ja triitsepsi masinasse ning viige oma jõusaal uuele tasemele, pakkudes tipptasemel varustust käte treenimiseks.

105-kilose raskusplokiga varustatud sujuvalt liikuv biitsepsi ja triitsepsi masin võtab umbes 1 ruutmeetri  pinda, olles üks populaarsemaid trenažööre jõusaalis.

Seadme raam ja polstrid on matt musta värvi.

Sobib eriti hästi ka hotellide, ettevõtete ja majaühistute jõusaalidesse.

Lisainfo
BrändHC PRO
Pikkus1350 mm
Laius1100 mm
Kõrgus1400 mm
LihasgrupidKäed
VärvMust
Write Your Own Review
Arvustatav toode:Biitsepsi ja triitsepsi kombineeritud masin
Rohkem HC PRO tooted