Activlab BCAA Xtra Drink – 7500mg BCAA

SKU
BCXtDr75mgBC

BCAA Xtra Drink Tonic on funktsionaalne jook, mis sisaldab BCAA aminohappeid. BCAA Xtra Drink sisaldab optimaalses vahekorras 7500 mg hargnenud ahelaga aminohappeid ning mugav vorm – pudel – võimaldab jooki alati kaasas hoida. See on meie ikoonilise BCAA Xtra Drinki uus versioon, mis on maailma esimene joogi kujul BCAA. Täiustatud koostisega.
Pakume maitsvat maitset – toonikut. BCAA Xtra Drink on soovitatav intensiivseks füüsiliseks pingutuseks meelelahutus- ja võistlustreeningu toena.
BCAA toidulisandeid soovitatakse nii võistlusspordiga tegelevatele inimestele kui ka neile, kellele jõusaalis treenimine on kohandatud ainult oma unistuste figuuri saavutamiseks. BCAA (hargnenud ahelaga aminohapped) toidulisandite toime on seotud kolme eksogeense aminohappe koostisega: leutsiin, valiin ja isoleutsiin. Eksogeenseid aminohappeid ei saa meie keha ise toota, mistõttu on vaja neid varustada toidulisandite kaudu.
L-leutsiin – see on aminohape, mida meie keha ei suuda ise toota. Osaleb valkude sünteesis, samuti mõjutab see insuliini toimet organismis.
L-iisoleutsiin – on orgaaniline keemiline ühend, mis saab lihastele energiaks, kui rasvhapete hulk on liiga madal. Selle ülesandeks on ka lihaskoe kaitsmine isegi väga intensiivse treeningu ajal.
L-valiin – aminohape, mis võimaldab valkude sünteesi ja takistab katabolismi. Taastab lihaskoe, toetades samal ajal isoleutsiini aktiivsust. Valiin aitab taastada valke, mis on intensiivse treeninguga kahjustatud ja mida isoleutsiin ei ole suutnud kaitsta.
Paljud kliinilised uuringud on tõestanud, et hargnenud ahelaga aminohapete regulaarsel tarbimisel on positiivne mõju organismi talitlusele. Need ei saa puududa lihaste arengust hoolivate inimeste igapäevases toidulisandis. BCAA toidulisandite võtmine annab meile palju erinevaid positiivseid mõjusid: pidurdab lihaste lagunemist, kiirendab lihaste taastumist, suurendab lihaste vastupanu. BCAA lisandite kasutamine avaldab positiivset mõju keha vormimisele, vähendab rasvkoe taset ja mõjutab positiivselt meie reaktsioone treeninguga seotud stressile ja valule.

BCAA toidulisandeid tuleks võtta umbes tund enne ja umbes 15 minutit pärast treeningut. Enne treeningut mõjutavad BCAA-d positiivselt lihaste kasvu ja pärast treeningut blokeerivad BCAA-d lihaste lagunemist, toetades samal ajal nende taastumist. Treeninguvabadel päevadel tuleks BCAA toidulisandeid võtta tühja kõhuga hommikul ja vahetult enne magamaminekut.

2,00 €
Laos
Lisainfo
BrändActivlab
Maht500 ml
Write Your Own Review
Arvustatav toode:Activlab BCAA Xtra Drink – 7500mg BCAA

Tegemist on toidulisandiga!

Soovitatavat ööpäevast annust ei tohi ületada.

Oluline on toituda mitmekülgselt ja tasakaalustatult ning harrastada tervisliku eluviisi.

Toidulisandit ei tohi kasutada mitmekesise toitumise asendajana

Hoida laste eest varjatud ja kättesaamatus kohas.

Hoida toatemperatuuril valguse eest kaitstult.

Parim enne kuupäev on märgitud pakendile.

Rohkem Activlab tooted