OstroVit Magnesia in liquid 50 ml

SKU
OVMaginli50

OstroVit Premium vedel magnesia ei ole muud kui vedel magnesia, sel korral mugavas väiksemas versioonis võtmerõngaga. Toode, mis parandab haardekindlust. Üks või kaks tilka on piisavalt, et oluliselt parandada haardekindlust raskete treeningute ajal kangidel, käepidemetel või jõusaalis.

Vedel magnesia: tagab parema hõõrdumise suurendab haardekindlust vähendab higistamist treeningu ajal kuivatab nahka Tänu oma vedelale vormile ei määri see riideid, mis võib juhtuda kuubikujulise magnesiaga.

Pea meeles, et järgnevad magnesiaga käsitlemised treeningu ajal peavad olema kohandatud sinu individuaalsetele eelistustele, käte higistamisele ja ilmastikutingimustele, millest kõige olulisem on temperatuur ja õhuniiskus.

5,99 €
Laos

Soovitatav kasutus
Kandke üks või kaks tilka peopesale ja hajutage need mõlemale käele põhjalikult üle kogu pinna. Seejärel oodake 20-30 sekundit, kuni vedelik kätele tahkub ja ilmub valge kate.

Palun testige toodet esmalt väikesel käepinnal. mis tahes koostisosade suhtes allergia kõrvaldamiseks. Mitte kasutada lahtistel haavadel ja lõikehaavadel. Hoida lastest eemal ja vältida kokkupuudet silmade ja suhu.

Koostisained
Magneesiumkarbonaat, alkohol, kampol, hüdroksüpropüültselluloos.

Lisainfo
BrändOstroVit
Maht50 ml
Kaal0.05 kg
Write Your Own Review
Arvustatav toode:OstroVit Magnesia in liquid 50 ml
Rohkem OstroVit tooted