HC PRO Olympic metallist kettad

SKU
WP094

Stiilsed läikivad metallist raskused paarikaupa.

HC PRO Olympic Extra Thin terasplaatidel on võrreldes traditsiooniliste kummist raskustega mitmeid eeliseid:

Õhem profiil: HC PRO kettasraskused on oluliselt õhemad kui kummist raskused. See tähendab, et saate kangile lisada rohkem raskusi. See on eriti kasulik, kui soovite oma tugevust parandada või kui teil on raskuste jaoks vähe ruumi.

Vastupidav konstruktsioon: HC PRO raskused on valmistatud terasest, mis muudab need väga vastupidavaks ja kauakestvaks. Terasplaadi raskused ei pragune ega lagune laiali nagu kummist raskused, mistõttu peavad need paremini vastu raskele kasutamisele ja põrutustele. Need sobivad eriti hästi jõutreeninguteks ja jõusaalis kasutamiseks.

HC PRO raskused on valmistatud väga täpsete kaalumõõtmiste abil. See tähendab, et raskuste deklareeritud kaal vastab tegelikule kaalule, mis on eriti oluline raskuste tõstmisel ja täpsust nõudvatel harjutustel.

Lihtsam käsitseda: õhem profiil ja vastupidav teraskonstruktsioon muudavad HC PRO raskuste käsitsemise lihtsamaks. Need võimaldavad paremat haaret ja vähem liikumist kangil, mis parandab harjutuste sooritamist ja vähendab vigastuste ohtu.

Siiski tuleb märkida, et HC PRO raskustel puudub löögisummutus nagu kummist plaadiraskustel. Seetõttu võivad need tekitada rohkem müra või vibratsiooni, kui latt põrandale kukub. Seetõttu ei pruugi need sobida kõikidesse treeningkeskkondadesse, näiteks eluruumidesse või jõusaalide helikindlatesse aladesse.

1-2 tööpäeva jooksul
Laos
Grouped product items
Toote nimi Kogus
Olympic metallist kettad 2x0.5 kg
7,00 €
Laost otsas
Olympic metallist kettad 2x1 kg
14,00 €
Olympic metallist kettad 2x2 kg
28,00 €
Olympic metallist kettad 2x2.5 kg
35,00 €
Olympic metallist kettad 2x5 kg
70,00 €
Olympic metallist kettad 2x10 kg
140,00 €
Olympic metallist kettad 2x15 kg
210,00 €
Olympic metallist kettad 2x20 kg
280,00 €
Olympic metallist kettad 2x25 kg
350,00 €
Lisainfo
BrändHC PRO
Write Your Own Review
Arvustatav toode:HC PRO Olympic metallist kettad
Rohkem HC PRO tooted