Testosterooni tõstjad

Kui su libiido on olnud tavalisest tagasihoidlikum ja sa ei suuda kuidagi treenides õigeid edusamme saada, siis võib asi olla hormoonides. Testosteroonitase on su parim sõber lihaste kasvatamisel, jõudes tippu 20ndates ja langedes seejärel pidevalt 1,6% aastas pärast 30aastaseks saamist.

Tänapäeval 30+ vanuses meestel on testosteroon, peamine meessuguhormooni tase kohati sama madal kui 80+ vanustel meestel….ja see tekitab probleeme. 1) Järglaste saamine 2) halb sperma kvaliteet 3) madal seksuaalne aktiivsus 3) üldine madal eneshinnang.

Selline toode nagu „C60+ ANABOL ELITE TESTO“ aitab tõsta testosterooni taset, parandada libiidot ja vähendab ka põletikulisi protsesse organismis. Tugevaim kombinatsioon, mida on võimalik legaalselt osta on C60+ ANABOL ELITE TESTO + HC PROFESSIONAL 100% TRIBULUS.

Uuringud on näidanud, et Tribulus Terrestris käivitab luteiniseerivate hormoonide tootmise, mis viib testosterooni loomulikus sünteesis. Bioloogiliselt aktiivne testosteroon tõuseb tänu 750 mg Tribuluse tarbimisele 41%. Testosterooni tase mõjutab märkimisväärselt lihaste kasvu.

Tribulus on suurepärane asendus steroidsetele ravimitele, millel on tõsine kõrvaltoime - keha loomuliku testosterooni produktsiooni kaotamine. Tribulus ei asenda keha funktsioone, vaid ainult stimuleerib seda täies mahus töötama!

Lisaküsimuste korral konsulteeriga kas treenerite või toidulisandite asjatundjatega enne, kui mõnda toidulisandit kasutama hakkate ja ärge ostke neid lihtsalt reklaami või lihtsalt sõbra soovituse pärast. Alati võib kirjutada meile [email protected]